Digitaal cliëntenpanel

De Cliëntenraad van Franciscus Gasthuis & Vlietland hecht veel waarde aan de mening van de cliënten. Door direct informatie te ontvangen van de cliënten van Franciscus Gasthuis & Vlietland, kan de Cliëntenraad zich een beter beeld vormen van wat er leeft bij haar achterban. Daarom voeren wij regelmatig onderzoek uit naar uw mening als het gaat om de kwaliteit en dienstverlening van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Wat is een cliëntenpanel?

Een cliëntenpanel is een representatieve groep cliënten (hieronder worden verstaan: patiënten, familieleden en overige bezoekers) die op regelmatige basis, maximaal vier maal per jaar, wordt gevraagd naar hun mening over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot de kwaliteit en dienstverlening van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Aanmelden Cliëntenpanel

U kunt zich aanmelden voor het digitale cliëntenpanel als u in de regio Rotterdam/Schiedam/Vlaardingen/Maassluis/Lansingerland woont en u uw mening wilt geven over diverse onderwerpen.

Vul het aanmeldformulier in 

Via e-mail ontvangt u een uitnodiging voor deelname aan het online cliëntenpanel. Met uw deelname helpt u mee om de kwaliteit van Franciscus Gasthuis & Vlietland verder te verbeteren.

Afmelden Cliëntenpanel

U kunt u zelf afmelden voor het het digitale cliëntenpanel door het onderstaand formulier in te vullen. 

Vul het afmeldformulier in

Bescherming gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden uiteraard beschermd. De door u verstrekte informatie wordt door de Cliëntenraad opgeslagen en beheerd. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het cliëntenpanel en niet aan derden ter beschikking gesteld. U kunt uw gegevens altijd laten wijzigen of laten verwijderen uit het bestand.

Archief cliëntenpanels

Aanmelden cliëntenpanel

Aanhef

Wat is uw relatie met Franciscus Gasthuis & Vlietland?

Afmelden cliëntenpanel