Kookworkshop voor patiënten na een maagverkleining (21 mei)

Socialmedia_bijeenkomst_gezondevoeding

Na een maagverkleining neemt uw lichaam moeilijker voedingsstoffen op. Daarom is het belangrijk dat er in alle gerechten dat u maakt veel voedingswaarde zitten. Maar welke gerechten zijn dat en hoe pakt u dat aan? Chef-kok Karel en een diëtist(e) van Franciscus vertellen u dit graag tijdens de kookworkshop. Op het menu staan bijvoorbeeld gepofte groenten. Lekker én voedzaam. Ook maakt u tijdens de workshop eiwitrijke gerechten. Zo ziet u dat u ontzettend goed kunt variëren.

 

Het doel van dit alles? Mensen ervan bewust maken dat gezond eten niet ingewikkeld hoeft te zijn. En dat u nog steeds heel lekker kunt eten. 

Algemene gegevens

Voor wie: patiënten van Franciscus met een bariatrische ingreep in het verleden. Vanwege beperkte plekken is het niet mogelijk om een partner/vriend(in) of familielid mee te nemen. 
Waar: Personeelsrestaurant, begane grond, Franciscus Gasthuis (Rotterdam). 
Wanneer: van 17.30 tot 20.00 uur
Aanmelden: verplicht. Ook vragen wij een eigen bijdrage van € 20 ,-

Vragen?

Heeft u vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 15.30 uur via telefoonnummer 010 - 461 7264. Meer informatie over het behandeltraject vindt u hier.

Naast de informatieavond over gezonde voeding, kunt u ook deelnemen aan één van de groepsbijeenkomsten over moeilijke momenten/zelfbeeld. Ga naar de agenda

Aanmelden

Graag in deze volgorde (dag - maand - jaar). Bijvoorbeeld 05-11-1969