Doorgaan naar hoofdinhoud

MijnFranciscus - Patiëntenportaal

Als patiënt van Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft u toegang tot het patiëntenportaal MijnFranciscus. Het portaal is nog in ontwikkeling maar u kunt nu al delen van uw medisch dossier bekijken, controleren wanneer uw volgende afspraak is en artsenbrieven en onderzoeksuitslagen inzien. Met MijnFranciscus heeft u patiënt meer inzicht en regie over uw eigen ziekteproces.

Bij sommige specialismen kunt u zelf online een nieuwe afspraak maken na verwijzing van uw huisarts en thuis vragenlijsten invullen.

Log hier direct in met uw DigiD

Spreekuur MijnFranciscus

Van 21 tot en met 25 januari organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland inloopspreekuren waarbij teams klaar staan om het patiëntenportaal onder de aandacht te brengen, patiënten uit te leggen hoe zij in kunnen loggen in hun eigen portaal en te laten zien wat er allemaal mogelijk is. Kijk voor meer informatie en tijden op www.franciscus.nl/spreekuurmijnfranciscus. De toegang is gratis. 

Vragen?

patientenportaal

Heeft u vragen over het gebruik van MijnFranciscus lees dan de veel gestelde vragen. Staat uw antwoord hier niet tussen, stel dan uw vraag via dit contactformulier. U kunt ook bellen naar
010 - 893 0000. Heeft u vragen over de gegevens in uw medisch dossier, stel deze dan aan uw specialist.

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid