Bekkenbodemcentrum

Hier kunt terecht voor al uw bekkenbodemproblemen, zoals urineverlies, pijn bij het vrijen of een vaginale verzakking. Niet alleen vrouwen, maar ook mannen kunnen last hebben van hun bekkenbodem.
Bekkenbodemcentrum

Uw bezoek aan het Bekkenbodemcentrum

De bekkenbodem, darmen, blaas en vagina liggen dicht bij elkaar. Daarom werkt een team van verschillende specialisten met elkaar samen bij klachten aan deze lichaamsdelen. Denk aan een uroloog, gynaecoloog, bekkenfysiotherapeut en een continentieverpleegkundige. Tijdens uw eerste afspraak bespreekt de gynaecoloog of uroloog met u uw klachten. Ook voeren we een lichamelijk en echografisch onderzoek uit. Samen met u bekijken we welke onderzoeken of behandelingen nodig zijn en wat bij u past. Als het mogelijk is, doen we een vervolgonderzoek tijdens uw eerste afspraak. Dit gebeurt bijvoorbeeld door de bekkenfysiotherapeut. Dit is een gespecialiseerd fysiotherapeut die zich voornamelijk richt op het behandelen van mensen met bekkenbodemproblemen. 

Behandelteam

L. Abdulkadir

Abdulkadir, L. gynaecoloog
Gynaecoloog

K.E.A. Blanckaert

Gynaecoloog K.E.A. Blankcaert
Gynaecoloog

dr. N. van Gemund

Gynaecoloog N. van Gemund
Gynaecoloog

A.V. van Lingen

Lingen, van. A.V. Uroloog
Uroloog

A.M.E. Roos-Lievense

Roos Lievense
Gynaecoloog

J. Wolterbeek

Wolterbeek
Uroloog
Bekijk meer zorgverleners

Wachttijden

Specialisme Franciscus Berkel Franciscus Gasthuis Franciscus Maassluis Franciscus Vlietland Franciscus Willemsplein Polikliniek Interne Geneeskunde - in het Oogziekenhuis
Bekkenbodemcentrum
Polikliniek
Regulier - 16 dagen - * - -
Laatst bijgewerkt
09-07-2024 14:28
Wachttijden gelden niet voor spoedpatiënten. Uw huisarts kan bij medische noodzaak contact opnemen met het ziekenhuis voor een kortere wachttijd.
De wachttijd is op dit moment langer dan wij vooruit kunnen plannen. Of wij beoordelen wanneer een afspraak ingepland moet worden
U kunt niet op deze locatie terecht.
Franciscus Gasthuis

Bekkenbodemcentrum

Balie 116, 1e verdieping
Afspraak maken
010 - 461 6202