Ronnie Flex bezoekt kinderen in ziekenhuis
Bezoek Franciscus Ronnie Flex Kinderafdeling

Een grote verrassing voor kinderen die opgenomen zijn op de Kinderafdeling van Franciscus Gasthuis & Vlietland! Gisteren bracht Ronnie Flex, in samenwerking met Stichting Wees Weer Kind, hen een persoonlijk bezoek. Kinderen maakten kennis, kregen cadeaus, dansten mee op zijn muziek en gingen op de foto.

Ronnie Flex: ‘Toen ik werd gevraagd wilde ik hier direct tijd voor maken. Het is voor kinderen nooit leuk om in het ziekenhuis te liggen. Op deze manier kan ik toch iets terug doen. Dit zijn echt de mooie dingen van mijn werk.’

Onze dank is groot

Namens alle kinderen, de Kinderafdeling en de Franciscus Foundation danken wij Stichting Wees Weer Kind dat dit mogelijk is gemaakt. Maria Lima Rodrigues, teammanager: ‘Ronnie Flex heeft een grote glimlach op alle gezichtjes weten te toveren. Juist in deze periode kunnen de kinderen dit heel goed gebruiken. Een bezoek aan het ziekenhuis is erg spannend en dit soort acties zijn een geweldige afleiding.’

Stichting Wees Weer Kind

Stichting Wees Weer Kind zorgt voor positieve afleiding bij kinderen die een bezoek moeten brengen aan het ziekenhuis. Of dit nu gaat om een bezoek, kort verblijf of een langere opname. Wij doen er alles aan om kinderen tijdens deze vervelende periode, een onvergetelijke herinnering mee te geven. Tijdens onze evenementen geven wij kinderen speelgoed, liefde en aandacht. Samen met onze donateurs maken wij dit mogelijk. Meer weten? 

Franciscus Foundation

De Franciscus Foundation is hét goede doel van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Samen met particuliere donateurs, bedrijven en andere organisaties zet de Foundation zich in om het verblijf van patiënten en hun familie fijner te maken. De Franciscus Foundation is ontzettend blij met initiatieven zoals deze en werkt hier graag aan mee.