Bewoners informatieavond over Nieuwbouw Gasthuis

 

Het is u mogelijk al opgevallen of misschien heeft u er iets over gelezen: de vergunningen voor de vervangende nieuwbouw van Franciscus Gasthuis zijn rond en de contracten getekend. In juli starten we rustig aan met de eerste activiteiten om het bouwterrein bouwrijp te maken, zoals het plaatsen van hekken, de bouwkeet en de materialen. Als goede buur houden wij u graag op de hoogte van de komende bouwactiviteiten.

Voor wie: Omwonenden Gasthuis en belangstellenden
Waar: Beatrixzaal, begane grond, Franciscus Gasthuis
Wanneer: 14 september, van 19.30 - 21.00 uur

Vragen?

Heeft u specifieke vragen? Dan ontvangen wij deze graag van tevoren. Mail uw vragen naar locatievernieuwing@franciscus.nl. of vul ze in het opmerkingen veld in. Tijdens de presentatie zullen wij de vragen beantwoorden.

Franciscus Vernieuwt!

Franciscus Gasthuis & Vlietland bouwt aan de zorg van morgen om de komende jaren voor patiënten en hun naasten de beste zorg te blijven leveren.  Op onze website www.franciscus.nl/franciscus-vernieuwt kunt u onze vernieuwingen volgen, waaronder de vervangende nieuwbouw Franciscus Gasthuis, actuele bouwwerkzaamheden en informatie over de voorgaande omwonendenavonden.

 

Geef aan het hoeveel personen u komt. Er geldt een maximaal aantal van 10.