Doorgaan naar hoofdinhoud

Nieuwe locatie Franciscus Maassluis en aangepaste dienstverlening rond verhuizing

Afbeelding bij Nieuwe locatie Franciscus Maassluis en aangepaste dienstverlening rond verhuizing

Op maandag 3 juli opent de nieuwe poliklinieklocatie van Franciscus Maassluis. Met deze nieuwe polikliniek, gevestigd in De Vlootschouwer, is goede zorg ook in de toekomst dichtbij voor de inwoners van Maasluis en omgeving. In de week voor de verhuizing, is er een aangepast dienstverlening op de oude locatie:

Bloedprikken: op woensdag 28 en donderdag 29 juni is er beperkte mogelijkheid voor bloedprikken. CITO-aanvragen en semi-spoed worden wel gedaan. Op vrijdag 30 juni is er geen bloedprikken mogelijk.
ECG: van woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 juni kan er in Franciscus Maassluis geen ECG gedaan worden. Patiënten met een verwijzing voor een ECG kunnen op deze dagen terecht op de polikliniek Cardiologie in Franciscus Vlietland en Franciscus Gasthuis.
Spreekuren: op woensdag 28, donderdag 29 en vrijdag 30 juni worden er geen spreekuren gehouden in Franciscus Maassluis.

De nieuwe locatie van Franciscus Maassluis is gevestigd in De Vlootschouwer, De Vloot 210 in Maassluis.

Kijkmoment

Voor huisartsen, praktijkmedewerkers/assistenten, specialisten ouderengeneeskunde, fysiotherapeuten, optometristen, audiciens, audiologen, verloskundigen en alle andere geïnteresseerde zorgprofessionals uit Maassluis en omgeving is er op 29 juni aanstaande een feestelijk kijkmoment in de nieuwe polikliniek. U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur binnenlopen voor een rondleiding door de polikliniek en de naastgelegen apotheek. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Aanmelden voor het kijkmoment kan via de website.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid