Chirurg V. Brehm
Chirurg

V. Brehm

Sinds 2013 ben ik werkzaam in het Franciscus Gasthuis & Vlietland als (vaat)chirurg. Naast de vaatoperaties die in Franciscus Gasthuis plaatsvinden ben ik actief op de polikliniek op beide locaties en verricht ik poliklinische operaties en spataderbehandelingen. Daarnaast verricht ik ook liesbreuk- en galblaasoperaties in Franciscus Vlietland.

 

Mijn passie voor het vak neemt, met de steeds uitbreidende technische mogelijkheden en voordelen die patiënten hiervan kunnen hebben, steeds verder toe. Zo zijn in mijn aandachtsgebied, vaatchirurgie, de grote en daardoor voor patiënten belastende operaties in veel gevallen door minder grote operaties vervangen. Denk hierbij aan de steeds toenemende mogelijkheden om bloedvaten te behandelen middels stent plaatsingen of verschillende typen van ‘dotter-behandelingen’.

 

Als vaatchirurg begeleid ik vaak het hele traject van de patiënten. Het nagaan van de klachten, het samen zorgvuldig overwegen, vervolgens uitvoeren van de behandelingen en het begeleiden van het vervolgtraject is waar ik veel voldoening uit haal.

BIG-nummer
59064559501

Aandachtsgebieden

(Endovasculaire) Vaatchirurgie
Algemene chirurgie (o.a. poliklinische operaties, liesbreuk- en galblaaschirurgie)