Rotterdams Duizeligheidscentrum

Er zijn verschillende vormen van duizeligheid. Deze duizeligheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door het evenwichtsorgaan, maar ook bijvoorbeeld door de hersenen. Wij helpen u graag.
Rotterdams Duizeligheidscentrum

Uw bezoek aan het Rotterdams Duizeligheidscentrum

Er zijn verschillende vormen van duizeligheid. Deze duizeligheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door het evenwichtsorgaan, maar ook bijvoorbeeld door de hersenen. Daarom werken in het Rotterdams Duizeligheidscentrum verschillende artsen van Franciscus Gasthuis & Vlietland, Maasstad Ziekenhuis en Erasmus MC samen. Door deze samenwerking kunnen wij onze expertise en ervaring delen en patiënten met duizeligheidsklachten de beste zorg bieden.

Behandelteam

A.M. Bax

Anonymous specialist
Psycholoog

Dr. T. den Heijer

Heijer
Neuroloog

W.P.A. Kelders

Kelders, W. kno arts
KNO-arts

L. Ruts

Anonymous specialist
Neuroloog

B. Struijs

Struijs
KNO-arts

E.M. Zuijlen

Anonymous specialist
Psycholoog
Bekijk meer zorgverleners

Wachttijden

Specialisme Franciscus Berkel Franciscus Gasthuis Franciscus Maassluis Franciscus Vlietland Franciscus Willemsplein Polikliniek Interne Geneeskunde - in het Oogziekenhuis
Rotterdams Duizeligheidscentrum
Polikliniek
Regulier - - - - * -
Laatst bijgewerkt
18-07-2023 13:50
Wachttijden gelden niet voor spoedpatiënten. Uw huisarts kan bij medische noodzaak contact opnemen met het ziekenhuis voor een kortere wachttijd.
De wachttijd is op dit moment langer dan wij vooruit kunnen plannen. Of wij beoordelen wanneer een afspraak ingepland moet worden
U kunt niet op deze locatie terecht.
Franciscus Willemsplein

Rotterdams Duizeligheidscentrum

2e verdieping, Hoge Erasmus Offices, Willemsplein 489-495
Afspraak maken
010 - 893 0000