Fysiotherapeutisch traumanetwerk

Het fysiotherapeutisch traumanetwerk is een samenwerking bestaande uit de traumachirurgen van Franciscus Gasthuis & Vlietland en fysiotherapeuten uit de fysiotherapiepraktijken uit de regio Rijnmond. 

Voor wie is het bedoeld?

Het fysiotherapeutisch traumanetwerk is bedoeld voor alle patiënten die klinisch en of poliklinisch behandeld zijn in Franciscus en na hun ontslag nog fysiotherapie nodig hebben.

Hoe meld ik mij aan bij een fysiotherapeut uit het fysiotherapeutisch traumanetwerk?

U krijgt van de traumachirurg een verwijzing voor fysiotherapie en deze folder mee. Uit deze folder kunt u een keuze maken welke fysiotherapeut en welke praktijk het beste voor u bereikbaar zijn en u aanspreken. Wanneer u met deze praktijk contact opneemt, meldt u dat u verwezen bent door uw behandeld traumachirurg via het fysiotherapeutisch traumanetwerk van Franciscus en graag een afspraak wilt maken bij een van de deelnemende fysiotherapeuten. Daarna wordt er een afspraak voor u ingepland of wordt er later contact met u opgenomen voor een afspraak.

In de onderstaande folder leest u meer over het netwerk en treft u de contactgegevens van de aangesloten fysiotherapeuten.