Doorgaan naar hoofdinhoud

ZorgDomein mededelingen

Afbeelding bij ZorgDomein mededelingen

In ZorgDomein zijn o.a. naar aanleiding van de ZorgDomein evaluaties met huisartsen en medisch specialisten, de volgende wijzigingen doorgevoerd:

  • Nieuwe zorgvraag interne geneeskunde ‘verdenking hematologische maligniteit’
  • Aanpassing filters ‘geslacht, leeftijd en ICPC’ in zorgvraagmenu
  • 4 nieuwe ZorgDomein producten Heelkunde Gasthuis: Regulier chirurgie kind, Regulier trauma, Verwijsafspraak sinuspil en Verwijsafspraak vaatpoli
  • Aanbod bekkenbodemspreekuur locatie Havenpolikliniek is vervallen, patiënten kunnen ingestuurd worden voor zorgvraag incontinentie/prolaps.

Aanpassingen zorgvraagmenu

  • Per 11 juni 2019 is er een extra zorgvraag toegevoegd aan het zorgvraagmenu voor de Interne geneeskunde. Onder het kopje hematologische aandoeningen is de zorgvraag ‘verdenking hematologische maligniteit’ toegevoegd. Voor deze zorgvraag kunnen patiënten via het spoedproduct en het VTT product ingestuurd worden.
  • De filters voor geslacht, leeftijd en ICPC in het zorgvraagmenu staan nu op een logischere plek en vallen meer op door de zwarte kleur. Klik hier voor meer informatie over de werking van de filters.

Aanpassingen aanbod Heelkunde

Voor het goed stroomlijnen van de chirurgische patiënten op de polikliniek van Franciscus Gasthuis zijn er vier ZorgDomein producten toegevoegd in het ZorgDomein aanbod voor de heelkunde:
- Regulier chirurgie kind
- Regulier trauma
- Verwijsafspraak sinuspil
- Verwijsafspraak vaatpoli

Patiënten die verwezen worden via het reguliere trauma product, en de verwijsafspraak sinuspil kunnen zelf online een afspraak plannen op de polikliniek chirurgie.

Zorgvraag incontinentie urologie, locatie Havenpolikliniek

De urologen van Franciscus Gasthuis & Vlietland houden samen met de gynaecologen op de locaties Gasthuis en Vlietland een bekkenbodemspreekuur, waar patiënten met bekkenbodemklachten gezien worden. Op locatie Havenpolikliniek wordt er geen bekkenbodemspreekuur meer gehouden in combinatie met een gynaecoloog, maar kunnen patiënten wel gezien worden voor de zorgvraag incontinentie/prolaps. Indien er vervolgonderzoek bij de gynaecoloog nodig is, wordt de behandeling voortgezet op locatie Gasthuis of Vlietland.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid