Doorgaan naar hoofdinhoud

Wegens succes herhaald: nascholing Oogheelkunde

Afbeelding bij Wegens succes herhaald: nascholing Oogheelkunde

Vanaf 1 juni 2019 biedt star-shl in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland, Gezond op Zuid, IZER, het Oogziekenhuis Rotterdam, Zilveren Kruis, LHV-kring Rotterdam en ZONBOOG het product: Eerstelijns oogonderzoek. Huisartsen en oogartsen hebben de handen ineen geslagen om dit oogonderzoek, uitgevoerd door de optometrist, op de locatie van star-shl vorm te geven. Het eerstelijns oogonderzoek betekent voor de patiënt: kwalitatief goede zorg, korte toegangstijden en geen belasting van het eigen risico.

In deze herhaling van de startscholing gaan oogartsen Ivan Gan en Caroline Storimans in op wat u als huisarts van dit onderzoek mag verwachten? Welke verwijscriteria zijn er voor het onderzoek en waarom? Hoe verloopt het proces en wat is het kwaliteitskader?
Daarnaast zullen de oogartsen u bijpraten over een aantal veel voorkomende oogaandoeningen in de huisartsenpraktijk en wat u als huisarts zelf kunt doen in uw praktijk (eventueel na advies van de optometrist). De nascholing vindt plaats bij IZER, Rotterdam.

Klik hier om u aan te melden en voor meer informatie.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid