Doorgaan naar hoofdinhoud

Verwijzen vanaf HAP NWN naar SEH’s Franciscus Gasthuis & Vlietland via ZorgDomein

Afbeelding bij Verwijzen vanaf HAP NWN naar SEH’s Franciscus Gasthuis & Vlietland via ZorgDomein

Sinds 1 oktober is het voor huisartsen mogelijk om vanaf de HAP NWN via ZorgDomein te verwijzen naar de SEH van Franciscus Gasthuis & Vlietland. In ZorgDomein zijn twee producten aangemaakt: (1) het product ‘spoed SEH Vlietland’ (buiten kantooruren tot 21.00 uur) en (2) het product ‘spoed SEH Gasthuis’ (buiten kantooruren).

Tijdens kantooruren kunt u gebruik blijven maken van de reguliere spoedproducten die in ZorgDomein beschikbaar zijn. De nieuwe producten zijn opgenomen achter elke zorgvraag in het menu van ZorgDomein.

Het aanbod wordt in de loop van de maand verder geoptimaliseerd door ook de maatwerkafspraken die gelden op locatie Franciscus Vlietland, zoals de NOA (Nachtelijke Opname Afdeling) en de EHH (Eerste Hart Hulp), toe te voegen als verwijsproduct.

Huisartsen op de HAP NWN kunnen ook gebruik maken van het Zorgverlenersportaal. Dit portaal geeft inzage in de patiëntgegevens zoals ze in het ziekenhuisinformatiesysteem HiX geregistreerd staan. De handleiding is recent per mail verspreid door de HAP NWN.

Mocht u vragen hebben over het verwijzen via ZorgDomein vanaf de HAP of het gebruik van het Zorgverlenersportaal dan kunt u contact opnemen met Wim van Donselaar, medisch adviseur HAP-NWN via medischadviseur@huisartsenpost-nwn.nl of de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl of 010 – 893 4730.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid