Doorgaan naar hoofdinhoud

Ontwikkelingen MijnFranciscus Patiëntenportaal

Afbeelding bij Ontwikkelingen MijnFranciscus Patiëntenportaal

Het Patiëntenportaal MijnFranciscus is volop in ontwikkeling. Inmiddels kunnen patiënten van Franciscus Gasthuis & Vlietland inloggen in hun Patiëntenportaal en een aantal zaken zelf online inzien en regelen. Zo zien patiënten hun basisgegevensset zorg, uitslagen, brieven en kunnen patiënten bij sommige specialismen zelf afspraken inplannen. Ook het invullen van vragenlijsten, inzien van folders en het starten van een e-consult behoren tot de mogelijkheden. Ouders kunnen gemachtigd worden om in het Patiëntenportaal van hun kind te kijken.

Stijging in gebruik

Iedere maand is een stijging te zien in het aantal patiënten dat MijnFranciscus raadpleegt. 78% van de panelleden van onze cliëntenraad geeft aan gebruik te willen maken van MijnFranciscus. Dit gegeven stimuleert ons om patiënten nog beter te informeren over de mogelijkheden van MijnFranciscus.

Inloopspreekuur MijnFranciscus tijdens Nationale E-health week

Franciscus Gasthuis & Vlietland organiseert tijdens de nationale E-health week van 21 tot en met 25 januari een inloopspreekuur MijnFranciscus in de centrale hal van Franciscus Vlietland en Franciscus Gasthuis. Tijdens het spreekuur kunnen patiënten vragen stellen over het gebruik van MijnFranciscus. Het doel is om zoveel mogelijk patiënten te informeren en te begeleiden in het gebruik van MijnFranciscus. Wij stellen het op prijs als u uw patiënten wilt attenderen op dit inloopspreekuur. Meer informatie is te vinden op www.franciscus.nl/agenda.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid