Doorgaan naar hoofdinhoud

Inloopspreekuren bloedprikken, radiologie en dermatologie gestopt

Afbeelding bij Inloopspreekuren bloedprikken, radiologie en dermatologie gestopt

Om spreiding van patiënten te bevorderen zijn de inloopspreekuren van de Radiologie (locaties Gasthuis, Vlietland en Berkel) en de Dermatologie (inloopspreekuur verdachte plekken, locatie Gasthuis) tijdelijk gestopt. Ook bloedprikken is alleen nog mogelijk op afspraak.

Radiologie en dermatologie

De inloopspreekuren van de Radiologie (locaties Gasthuis, Vlietland en Berkel) en de Dermatologie (inloopspreekuur verdachte plekken, locatie Gasthuis) zijn tijdelijk gestopt. Verwezen patiënten worden gebeld voor het plannen van een afspraak.

Patiënten met een fractuurvraagstelling kunnen wel zelf contact opnemen met de afdeling Radiologie, via telefoonnummer 010 – 461 7100 (zowel voor patiënten uit de regio Gasthuis als Vlietland), om voor dezelfde dag nog een afspraak te maken. Dit nummer staat ook in het patiëntbericht.

Bloedprikken

Bloedprikken is alleen nog mogelijk op afspraak. Patiënten kunnen op de website of telefonisch via het afsprakenbureau 010 – 893 0009 een afspraak maken bij één van onze bloedprikpunten. Vriendelijk verzoek uw patiënt hierop te attenderen.

Indien u uw patiënt via ZorgDomein verwijst voor bloedprikken, wordt de patiënt ook via het patiëntbericht geïnformeerd over de werkwijze voor het maken van een afspraak.

Patiënten die al een polikliniekafspraak hebben en bloed moeten laten prikken voor hun afspraak, kunnen in mei nog terecht zonder afspraak.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid