Doorgaan naar hoofdinhoud

Informatiebijeenkomst niertransplantatie en nierdonatie

Afbeelding bij Informatiebijeenkomst niertransplantatie en nierdonatie

Op donderdagavond 24 januari 2019 vindt er in Franciscus Gasthuis, Rotterdam een informatiebijeenkomst plaats over niertransplantatie en nierdonatie. Nierpatiënten, familie en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Voor veel mensen met een slechte nierfunctie, is een niertransplantatie de beste behandeling. Een niertransplantatie is een operatie waarbij een nier van een donor in het lichaam van een nierpatiënt geplaatst wordt. De nier kan afkomstig zijn van een levende of overleden donor.

Programma

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 januari 2019 van 19.00 tot 21.10 uur in Franciscus Gasthuis in Rotterdam. Tijdens deze avond kunt u vragen stellen en in gesprek gaan met onder andere een nefroloog, een verpleegkundig specialist niertransplantatie, een transplantatiechirurg, een transplantatiecoördinator en een ervaringsdeskundige.

Aanmelden

Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Meld u dan aan via transplantatiegasthuis@franciscus.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u wenst te komen.

Praktische informatie

De voorlichtingsbijeenkomst is gratis toegankelijk. Voor meer informatie kunt u kijken op www.franciscus.nl/niertransplantatie.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid