Doorgaan naar hoofdinhoud

Herstart gezamenlijk consult in de regio Nieuwe Waterweg Noord

Afbeelding bij Herstart gezamenlijk consult in de regio Nieuwe Waterweg Noord

Op verzoek van zowel huisartsen als specialisten wordt er een nieuwe start gemaakt met het gezamenlijk consult in de regio Nieuwe Waterweg Noord. De huisartsen bespreken en behandelen samen met een specialist patiënten in de huisartsenpraktijk. In de bestaande opzet wordt gedurende een jaar een groep huisartsen aan een specialisme naar keuze gekoppeld. Het streven is in 2018 minimaal drie keer een gezamenlijk consult te organiseren. U kunt zich nu aanmelden om deel te nemen.

De huisartsen (uit één praktijk of HAGRO) leveren een aantal patiënten aan en bereiden het gezamenlijke consult voor. Huisartsen en specialisten leren over en weer van elkaar en versterken daarmee hun samenwerking.

Transmurale Samenwerking faciliteert de organisatie van dit fysieke meekijkconsult en inventariseert met welke specialismen de huisartsen dit willen oppakken. Via transmuraal@franciscus.nl kunt u aangeven met welke (groep) huisartsen u mee wilt doen en naar welke drie specialismen uw voorkeur uitgaat. Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet.

In het boekje samenwerking & substitutie leest u meer over de ervaringen uit het verleden met het gezamenlijk consult.

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid