Doorgaan naar hoofdinhoud

Directe bereikbaarheid dienstdoende medisch specialist

Afbeelding bij Directe bereikbaarheid dienstdoende medisch specialist

De dienstdoende medisch specialisten zijn rechtstreeks bereikbaar voor direct overleg met de huisarts over een patiënt dat niet kan wachten. De telefoonnummers vindt u in de Franciscus Artsenwijzer, categorie Spoednummers. Via het algemene telefoonnummer kan de telefooncentrale u ook doorverbinden. Wij verzoeken u vriendelijk om voor alle algemene of niet-urgente zaken de huisartsenlijn te gebruiken zodat de dienstdoende specialist bereikbaar blijft voor overleg over spoed.
Via de huisartsenlijn kan vaak direct antwoord worden gegeven op vragen over bijvoorbeeld voorgeschreven medicatie of uitslagen, het maken van (spoed)afspraken, of er wordt een terugbelverzoek gemaakt voor een specifieke specialist.

De telefoonnummers van de huisartsenlijn(en) van Franciscus Gasthuis en Franciscus Vlietland vindt u contactlijsten. Beide contactlijsten vindt u maandelijks bijgevoegd in het groene blok in de Nieuwsflits Verwijzers. Informatie over de Franciscus Artsenwijzer en het aanvragen van een inlogcode vindt u hier.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid