Doorgaan naar hoofdinhoud

Cao-actie op woensdag 20 november

Afbeelding bij Cao-actie op woensdag 20 november

De vakbonden hebben aangekondigd dat diverse afdelingen (waaronder de OK) en poliklinieken binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland op woensdag 20 november actie gaan voeren voor een betere cao. De betreffende afdelingen draaien die dag een zondagsdienst. Het uitgangspunt is dat er ruimte is voor actievoeren, waarbij de veiligheid voor patiënt en medewerker gewaarborgd blijft. Wij informeren u hierbij over de gevolgen van deze actie en de maatregelen die we treffen.

Acute zorg, zorg voor opgenomen patiënten en oncologische patiënten gaan door
Acute zorg, zorg voor opgenomen patiënten en zorg voor oncologische patiënten gaan door. Op de afdelingen die staken gaan alle geplande afspraken, operaties en onderzoeken niet door.

Poliklinische afspraken, bloedprikken en röntgenfaciliteiten
De poliklinieken Diabetes, Geriatrie en MDL/interne in Franciscus Vlietland en de Vaccinatiepoli in Franciscus Gasthuis zijn gesloten. De overige poliklinieken en de Radiologie zijn wel open. Alle bloedprikpunten zijn gesloten. Spoedbepalingen (cito’s) worden wel gedaan en ook het thuisprikken gaat door.

Patiënten die op woensdag 20 november een afspraak hebben die niet door kan gaan, worden door ons gebeld. Er wordt voor deze patiënten een nieuwe afspraak gemaakt.

Wij verwachten u voldoende te hebben geïnformeerd en hiermee de overlast voor u en uw patiënten zo veel mogelijk te beperken. Op www.franciscus.nl vindt u alle actuele informatie over de cao-actie. Ook vindt u op deze pagina veel gestelde vragen en antwoorden over de actie.

Met vriendelijke groet,

Suzanne Korthorst
manager Transmurale Samenwerking en poliklinieklocaties
transmuraal@franciscus.nl

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid