Doorgaan naar hoofdinhoud

Bereikbaarheid

Afbeelding bij Bereikbaarheid

In ons ziekenhuis wordt gewerkt aan het project “Samen Bereikbaar”. Met dit project hebben wij ons onder andere ten doel gesteld om de telefonische bereikbaarheid van het ziekenhuis te verhogen. Ook willen wij dat er zo snel mogelijk inhoudelijk goede antwoorden gegeven worden, waardoor de tevredenheid over onze telefonische bereikbaarheid zal toenemen bij patiënten en verwijzers.

Gedurende de implementatie van het project “Samen Bereikbaar” kunnen er wijzigingen optreden in de telefoonnummers van poliklinieken en huisartsenlijnen. Wij zullen u hier over informeren via onze reguliere communicatiekanalen.

De actuele lijst met telefoonnummers van de huisartsenlijnen is op te vragen bij de afdeling Transmurale Samenwerking.

De huisartsenlijn is bedoeld voor vragen over voorgeschreven medicatie of het opvragen van uitslagen, het maken van (spoed)afspraken, een terugbelverzoek voor een specifieke specialist, een niet-dringende vraag over een patiënt die in behandeling is geweest.

Daarnaast kennen wij de spoednummers voor verwijzers voor direct contact met de dienstdoende specialist. De telefoonnummers van de dienstdoenden kunt u vinden in onze Artsenwijzer, onder de categorie Spoednummers. U kunt de dienstdoende specialist bellen voor medisch-inhoudelijke vragen met een urgent karakter. Meer informatie over de Artsenwijzer vindt u hier.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid