Doorgaan naar hoofdinhoud

Alle poliklinieken bereikbaar per mail

Afbeelding bij Alle poliklinieken bereikbaar per mail

Het veilig versturen en ontvangen van privacygevoelige informatie is een belangrijk onderdeel bij de behandeling van patiënten. Om deze reden wil Franciscus Gasthuis & Vlietland het gebruik van de fax uitfaseren en gebruik gaan maken van beveiligde e-mail voor het veilig versturen van berichten tussen zorgprofessionals. Een overzicht van e-mailadressen van de poliklinieken waar veilig naar gemaild kan worden is op te vragen via transmuraal@franciscus.nl De e-mailadressen kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het toezenden van verslagen, opvragen van uitslagen of voor het stellen van (niet-spoed) vragen.

Ons ziekenhuis maakt gebruik van ZorgMail; alle e-mailadressen die eindigen op @franciscus.nl zijn beveiligd via ZorgMail. Indien uw domeinnaam ook beveiligd is via ZorgMail, of u heeft een e-mailadres dat eindigt op @zorgmail.nl, dan kunt u direct veilig mailen naar ons ziekenhuis. Indien u dit niet heeft, kunt u uiteraard wel naar ons mailen maar bent u zelf verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een beveiligde verbinding.

Ons verzoek is om de e-mailadressen uitsluitend te gebruiken voor berichtenverkeer tussen zorgprofessionals en deze niet verder te verspreiden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid