Doorgaan naar hoofdinhoud

Aanvullen overleglijn en mobiel nummer in de Franciscus Artsenwijzer

Afbeelding bij Aanvullen overleglijn en mobiel nummer in de Franciscus Artsenwijzer

De Franciscus Artsenwijzer is een handige digitale applicatie voor artsen waarin de directe contactgegevens van alle medisch specialisten van Franciscus Gasthuis & Vlietland, huisartsen, apothekers en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio te vinden zijn, inclusief de spoednummers. Onderling overleg wordt vergemakkelijkt als de bereikbaarheidsgegevens compleet en actueel zijn. Gebruikers kunnen met hun inloggegevens eenvoudig zelf hun gegevens volledig en actueel houden.

Gebruikers zijn enthousiast, maar ervaring leert dat nog niet alle dokters de Franciscus Artsenwijzer kennen. Gebruikt u de Franciscus Artsenwijzer al? En heeft u uw overleglijn en mobiele nummer ingevuld? Wij vragen u vriendelijk uw account met deze informatie aan te vullen, zodat u goed bereikbaar bent voor collegiaal overleg.

De Franciscus Artsenwijzer is te raadplegen via smartphone en via de tablet of computer. Klik hier om de Artsenwijzer te raadplegen op uw tablet/computer en log in met uw gebruikersgegevens.

Logingegevens kwijt? U kunt hier een nieuw wachtwoord opvragen. Als u geen inlog heeft of uw loginnaam niet meer weet kunt u contact opnemen met de afdeling Transmurale Samenwerking (transmuraal@franciscus.nl).

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid