Doorgaan naar hoofdinhoud

Personeelsvoorzieningen

Pensioen

Misschien op dit moment nog geen hoge prioriteit, maar wel belangrijk om te weten: onze pensioenregeling is ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW). Als nieuwe medewerker word je aangemeld bij PFZW en ontvang je rechtstreeks van hen een informatiepakket. Verder is het mogelijk om via een voorlichtingsbijeenkomst of een individueel spreekuur in het ziekenhuis, informatie over pensioen te krijgen.

Ziektekostenverzekering

Als medewerker kun je zelf je ziektekostenverzekeraar kiezen. Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft met twee zorgverzekeraars aantrekkelijke collectieve afspraken gemaakt: IZZ en DSW. IZZ biedt een passende zorgverzekering die speciaal is samengesteld voor medewerkers die in de zorg werken. Je kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan de collectieve zorgverzekering van DSW, met wie wij ook scherpe afspraken hebben gemaakt. Kijk voor meer informatie op de websites van IZZ en DSW.

Overige verzekeringen

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft afspraken gemaakt met Centraal Beheer Achmea. Dit betekent dat je voor verzekeringen, zoals auto-, reis-, opstal en inboedelverzekering, een aantrekkelijke personeelskorting kunt krijgen.

Kinderopvang

Blij zijn we met ons eigen kinderdagverblijf naast Franciscus Gasthuis: 'Fransje Plukkebol'. We bieden daarmee opvang aan kinderen van onze medewerkers variërend van acht weken tot vier jaar. Het kinderdagverblijf is het gehele jaar geopend tussen 07.00 uur en 18.00 uur.

Personeelsvereniging

Een actieve personeelsvereniging organiseert diverse activiteiten en regelt aantrekkelijke entreeprijzen voor onze medewerkers. Dit varieert van een dagje uit, korting bij concerten en theatervoorstellingen, creatieve workshops, sportieve activiteiten tot het organiseren van een klaverjastoernooi. Voor een aantal activiteiten is het mogelijk om één of meerdere introducés mee te nemen.

Faciliteiten

Franciscus Gasthuis & Vlietland herbergt op beide ziekenhuislocaties diverse winkels en andere voorzieningen. Zo is er onder meer een medische bibliotheek, een personeels- en bezoekersrestaurant met cadeaushop, een bloemen- en cadeauwinkeltje, een apotheek en een kapper beschikbaar.

Wanneer je als (toekomstig) medewerker meer wil weten over de personeelsvoorzieningen binnen onze organisatie dan kun je contact opnemen met P&O Service, via e-mail personeelsadministratie@franciscus.nl of telefoonnummer 010 - 893 4568.

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid