Doorgaan naar hoofdinhoud

Ontwikkelingsmogelijkheden

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een ambitieus ziekenhuis. In het bereiken van die ambities is een belangrijke rol weggelegd voor de mensen die bij ons werken en/of leren.

Jouw ontwikkeling in de praktijk

We investeren continu in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Dit doen we door middel van ons uitgebreide aanbod van beroepsopleidingen en door gerichte bij- en nascholingen. Jaarlijks ben je in gesprek met je leidinggevende over je functioneren, ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Bij uitstek het moment om jouw verwachtingen en wensen ten aanzien van je loopbaan kenbaar te maken.

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een apart ‘expertisecentrum’ voor opleiding gerelateerde vragen: de Franciscus Academie. Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van de deskundigen van de Franciscus Academie om met je mee te denken over je ontwikkeling én je te ondersteunen bij het zetten van de juiste stappen in je loopbaan. Ook kan je je via de Franciscus Academie opgeven voor één van de vele interne bij- en nascholingen. Heb je vervolgens een opleiding gevonden die goed bij je past? Dan maken we duidelijke afspraken met elkaar als het gaat om de vergoeding van studiekosten en de tegemoetkoming van studietijd.

Loopbaanbegeleiding binnen Franciscus

Franciscus Gasthuis & Vlietland vindt het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en werk doen dat goed bij ze past. Dat iedereen gezond en met plezier aan het werk is en blijft. Daarom ondersteunen wij loopbaanvragen en gaan we met medewerkers in gesprek over inzetbaarheid op de korte en lange termijn. We ondersteunen bij diverse loopbaanvragen en ondersteunen bij verandering.

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid