Doorgaan naar hoofdinhoud

Arbeidsvoorwaarden

Als werkgever stimuleren we onze medewerkers ook om zich continu te ontwikkelen en elke dag het beste uit zichzelf te halen. Voor jou als nieuwe medewerker biedt dat perspectief op een mooie loopbaan! Een marktconforme beloning, coachend leiderschap en een plezierig en gezond werkklimaat zijn zomaar een paar pluspunten van onze organisatie. En wij bieden je nog meer!

CAO Ziekenhuizen

In ons ziekenhuis is de CAO Ziekenhuizen van toepassing. In deze CAO zijn de rechten en plichten voor werkgever en werknemer geregeld. Je vindt hier o.a. informatie over beloning, werktijden, reiskostenvergoeding, verlof, eindejaarsuitkering en vakantiegeld.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Via ons meerkeuzesysteem kun je zelf een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden samenstellen, afgestemd op jouw wensen en persoonlijke omstandigheden. Zo kun je onder bepaalde voorwaarden tijd- of geldbronnen inzetten voor een bepaald doel. Dat kan bijvoorbeeld zijn voor de aanschaf van een nieuwe fiets, het volgen van scholing, bedrijfsfitness of vakbonden.

Personeelsvoorzieningen

Lees hier meer over de personeelsvoorzieningen binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland. Wij bieden o.a. collectieve ziektekostenverzekering, kinderopvang en een personeelsvereniging.

Opleiding, ontwikkeling en loopbaan

We investeren continu in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Lees hier meer over de ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden binnen ons ziekenhuis.

Plezier

Wij begrijpen dat niet alleen onze patiënten maar ook onze collega’s het beste verdienen. Daarom bieden wij onze medewerkers meer. Als nieuwe collega kom je te werken in het best gewaardeerde ziekenhuis van de regio Rotterdam. Elk jaar (eruit of niet) vieren wij Franciscus van Assisi, de stichter van de orde der Franciscanen. Dit doen we middels een groot knalfeest met alle collega’s. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, bijvoorbeeld in het kader van duurzame inzetbaarheid. Ontspanning is belangrijk en daarom krijgen al onze medewerkers de mogelijkheid om vier keer per jaar gebruik te maken van een stoelmassage.

Binnen de organisatie heerst een persoonlijke werksfeer en er wordt veel waarde gehecht aan ‘Samen’ en ‘Thuis’.

Meer informatie

Wanneer je als (toekomstig) medewerker meer wilt weten over de arbeidsvoorwaarden en personeelsvoorzieningen binnen onze organisatie dan kun je contact opnemen met P&O Service, via werving&selectie@franciscus.nl of telefoonnummer 010 - 893 4568.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid