Doorgaan naar hoofdinhoud

Sollicitatieprocedure

Iedere sollicitatieprocedure wordt met veel aandacht en precisie vormgegeven bij Franciscus Gasthuis & Vlietland. Wanneer je ons een sollicitatie stuurt, komt deze terecht bij onze afdeling Personeel & Organisatie. Na ontvangst van je sollicitatie sturen wij je direct een ontvangstbevestiging per mail toe. Tenzij anders aangegeven in de vacature, staat een vacature gemiddeld twee weken open. Na de sluitingsdatum lezen wij alle sollicitaties zorgvuldig door. We bekijken of de sollicitatie aansluit bij wat wij zoeken in een nieuwe collega: is de kandidaat enthousiast en weet hij/zij dit goed over te brengen? Sluit de gevraagde opleiding aan? Na een eerste selectie informeren wij de afgewezen kandidaten en sturen wij de sollicitaties door naar de desbetreffende manager, meestal een afdelingsmanager. Deze bekijkt op zijn/haar beurt welke kandidaat het beste past bij de gestelde vacature, de afdeling en het team.

Als je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, voer je dit meestal met je toekomstige leidinggevende en één of twee collega's. In sommige gevallen neemt een P&O adviseur ook deel aan het gesprek of volgt een tweede gesprek. Wanneer er een match is dan plannen we zo snel mogelijk een arbeidsvoorwaardengesprek in.

Na een positief arbeidsvoorwaardengesprek stellen wij je gelijk voor bij onze vaccinatiemedewerker voor een intredeonderzoek. Afhankelijk van je functie wordt er bijvoorbeeld een Mantoux prik gezet en nader onderzoek gedaan zodat de veiligheid van onze patiënten en collega’s wordt gewaarborgd tijdens je werk bij Franciscus Gasthuis & Vlietland. Want dat vinden wij belangrijk!

Start bij Franciscus

Elke week starten er nieuwe enthousiaste collega’s bij ons. Heb je de sollicitatieprocedure ook succesvol doorlopen? Dan heten wij je van harte welkom in ons mooie ziekenhuis. In de eerste weken wordt je uitgenodigd voor een introductiebijeenkomst op één van de locaties. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij je over belangrijke zaken zoals infectiepreventie, de geschiedenis van het ziekenhuis en bijvoorbeeld de rol van onze Facilitaire Dienst. Daarnaast krijg je een rondleiding door het ziekenhuis.

Medisch specialisten

Binnen Franciscus Gasthuis & Vlietland werken veel top medisch specialisten. Maakt u ook graag onderdeel uit van het best gewaardeerde ziekenhuis van de regio? Wij nodigen u van harte uit om te solliciteren bij Franciscus Gasthuis & Vlietland.
Afhankelijk van de gestelde vacature en uw wensen komt u in loondienst bij Franciscus Gasthuis & Vlietland óf in dienst bij het Medisch Specialisten Bedrijf (MSB). Wij ontvangen uw sollicitatie graag via onze website. Wanneer wij de sollicitatie ontvangen hebben dan sturen wij u een automatische ontvangstbevestiging. Uw sollicitatie komt terecht bij de desbetreffende vakgroep óf bij het MSB. Daarna volgt de verdere selectieprocedure en houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Wij hopen u van harte welkom te mogen heten in ons ziekenhuis!

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid