Doorgaan naar hoofdinhoud

Ben jij een verpleegkundige met een heliklompterview?

Als verpleegkundige werk je bij Franciscus vanwege:

  • Topklinische en specialistische zorg
  • De familiaire sfeer
  • De opties om gezond en fit te blijven werken
  • De doorgroeimogelijkheden die we als opleidingsziekenhuis bieden

Ben jij er zo eentje, die door de bomen altijd het bos nog helemaal ziet? En kan je snel schakelen en tegelijkertijd gewoon overzicht houden? Dan ben jij die gediplomeerde verpleegkundige waar we naar op zoek zijn! Ervaar hoe het is om in een topklinisch ziekenhuis te werken!

Solliciteer direct Bel mij terug

Zoek jij het graag hogerop?

Dat komt goed uit: wij zijn een topklinisch ziekenhuis! Dit soort ziekenhuizen staan bekend als de ‘eredivisie’ binnen de ziekenhuiszorg. Dit betekent dat je kunt rekenen op specialistische zorg en een voortdurende focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Reken dus op een werkplek in een perfect georganiseerd ziekenhuis. Alles draait op het hoogste niveau en de nieuwste technieken zijn vandaag al in gebruik.

Algemeen verpleegkundige

Waar wil je heen?

Als je dan toch bezig bent het beste uit jezelf te halen: solliciteren bij Franciscus Gasthuis & Vlietland is goed nieuws voor je carrière. Als je wilt ontwikkelen, een opleiding wilt volgen of iets nieuws wilt proberen, dan kan dat! Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel verschillende opleidingen aan.

Algemeen les

Bootcamp van de zaak

Zeker. Als verpleegkundige bij Franciscus Gasthuis & Vlietland maak je veel kilometers. Wij vinden dat tegenover hard werken ook flinke ontspanning mag staan. Doe daarom mee aan bootcamplessen en andere sportmogelijkheden zoals kickboks-lessen. Ook bieden we je graag een stoelmassage aan.

stoelmassage

Trek de stoute klompen aan!

Ben jij in het bezit van een mbo of hbo diploma Verpleegkunde en ben je geïnteresseerd? Wij nemen graag contact met je op! 

Meer informatie

Klompen algemeen

Uitgelichte vacatures

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid