Doorgaan naar hoofdinhoud

Echte zorg komt van binnenuit

Kies voor Franciscus Gasthuis & Vlietland in een ondersteunde- of staffunctie vanwege:

  • Jouw bijdrage aan goede zorg
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen ons topklinische ziekenhuis
  • Aandacht voor vitaliteit. Volg een sportles 'van de zaak' of neem deel aan de cursus mindfulness

Wil jij écht iets kunnen betekenen voor de maatschappij? Zonder dat daar een zorgdiploma voor nodig is? Blink jij uit op het gebied van finance, kwaliteit & innovatie, ICT, P&O of facilitair? Trek de stoute klompen aan en maak kennis met ons ziekenhuis!

Solliciteer direct Bel mij terug

Het klompend hart van ons werk

De klomp... een op het oog onbenullig ding, maar deze kunststof stappers verbinden ons. Hierin zijn we allemaal wie we zijn. Daarom geven wij de klomp de hoofdrol. Als je bij ons komt werken, willen we je namelijk – letterlijk – een basis bieden waarin je je
thuis, gewaardeerd en gelijk voelt. Onze klompen passen je altijd. Of je nou het netwerk beheert, de zorgadministratie oplijnt of projectleider bent: ondersteunend werk in ons ziekenhuis is van groots maatschappelijk belang. Dat verdient de juiste basis, waar iedereen gelijk is en iedereen zich één voelt in een team dat ervoor zorgt dat Franciscus in de top blijft opereren. 

Een baan met meer waarde

Werken bij Franciscus betekent dat iedere stap die je zet, een stap is voor de maatschappij. Of je nu als controller, adviseur, projectleider of werkplekbeheerder werkt. Wie je ook bent, wat je ook doet: alles draait om samenwerking en iets terug doen. Samen nuttig werk verrichten voor de maatschappij. Waar de één rode klompen draagt, draagt de ander een paar sneakers of pumps. In de basis zijn we allemaal gelijk. We weten wat we doen en vooral ook voor wie we het doen. Want samen staan we sterk!

Kom naar de Eredivisie

Met trots kunnen wij zeggen dat we één van de STZ ziekenhuizen in Nederland zijn. Wij zijn dus een Topklinisch Opleidingsziekenhuis, ook wel bekend als de ‘eredivisie’ binnen de ziekenhuiszorg. Dit betekent dat wij specialistische zorg leveren en ons focussen op opleiden, onderzoek en innovatie. Voor jou als professional levert dit veel ontwikkelingsmogelijkheden op en betekent dit dat je werkt in een innovatieve omgeving. Klinkt interessant? Dat is het zeker!

Extra's van de zaak

Voor het 'grote geld' kom je misschien niet naar de zorg. Maar wist je ook dat wij met de cao ziekenhuizen en onze eigen aanvullende regelingen een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden? Zo bieden wij jou naast een marktconform salaris een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, wettelijke-, bovenwettelijke verlofuren én PLB uren. Extra verlof bijkopen kan, of koop een (elektrische) fiets volgens ons fietsplan. Daarnaast hebben wij een fijn fit@franciscus programma, waarin je gratis kunt sporten na werktijd, stoelmassages krijgt, vitaliteitscoaches kunt inschakelen en deel kunt nemen aan een cursus mindfulness. Slechts een greep uit de mooie extra's!

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid