Doorgaan naar hoofdinhoud

Durf koers te bepalen als regieverpleegkundige!

Werk als regieverpleegkundige bij Franciscus vanwege:

  • Topklinische en specialistische zorg
  • Korte lijnen en een topsfeer
  • De kans om te pionieren in deze nieuwe rol
  • Goede begeleiding en scholing 

Sta jij inmiddels te trappelen op je klompen om aan de slag te gaan in deze nieuwe functie? Vind je het leuk om naast het leveren van zorg óók te werken aan kwaliteit van zorg? Trek dan de stoute klompen aan!

Solliciteer direct Bel mij terug 

Hoe het allemaal begon

De veranderende zorgvraag en de arbeidsmarkttekorten maken dat het beroep en de rol van verpleegkundigen verandert. Om in te spelen op deze ontwikkelingen zijn we binnen Franciscus aan de slag gegaan met functiedifferentiatie. We willen verpleegkundigen met kennis van kwaliteitsverbetering een inhoudelijke rol geven en betrekken bij het verbeteren van onze processen. Hierdoor kunnen we toekomstbestendige zorg bieden. Vanuit deze functiedifferentiatie is de nieuwe rol van regieverpleegkundige ontstaan. 

Kwaliteit voorop

Als regieverpleegkundige - op welke afdeling dan ook - is jouw rol écht van belang. Naast het leveren van verpleegkundige zorg op topniveau, ga jij namelijk aan de slag met het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en de processen op de afdeling. Jij houdt je bezig met de (door)ontwikkeling van het evidence based werken, coacht jouw collega’s en de leerlingen én ontwikkelt scholingen en klinische lessen. Kortom: je hebt een duidelijke voorbeeldfunctie op de afdeling!

Pionier

Starten als regieverpleegkundige binnen Franciscus betekent pionieren! Maar dit betekent niet dat we je volledig in 'het diepe gooien'. Als regieverpleegkundige word je namelijk goed ondersteund in deze nieuwe rol. We ontwikkelen een netwerk met collega regieverpleegkundigen binnen en buiten de organisatie en ondersteunen jou en de afdeling met specifieke scholingen. 

Eredivisie

Zoek jij het graag hogerop? Dat komt goed uit! Want wij zijn een topklinisch ziekenhuis! Dit soort ziekenhuizen staan bekend als de 'eredivisie' binnen de ziekenhuiszorg. Dit betekent dat je kunt rekenen op specialistische zorg en een voortdurende focus op leren, opleiden, innovatie en onderzoek. Werken bij Franciscus betekent dus dat je kan rekenen op een werkplek in een perfect georganiseerd ziekenhuis. Alles draait op het hoogste (top)niveau en de nieuwste technieken van morgen zijn bij ons vandaag al in gebruik.

Bootcamp van de zaak?

Zeker! Als regieverpleegkundige bij Franciscus maak je veel kilometers. Op onze rode klompen tik jij de 10.000 stappen met gemak aan. Wij vinden dat tegenover hard werken ook flinke ontspanning mag staan. Doe daarom mee met onze bootcamp- of kickboks-lessen. Op zoek naar een andere vorm van ontspanning? Schrijf je dan in voor een stoelmassage of neem plaats in één van onze massagestoelen. En ja, dit zijn echt 2 verschillende dingen! Maar er is meer, want jouw duurzame inzetbaarheid staat bij ons hoog op de agenda. Zo kan je je ook inschrijven voor een cursus mindfulness of sparren over jouw toekomst met onze loopbaanadviseur. Mooi toch?

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid