Doorgaan naar hoofdinhoud

Kinderverpleegkundige

Daar teken je toch voor?

Ga aan de slag bij Franciscus Gasthuis & Vlietland als kinderverpleegkundige vanwege:

  • specialistische & innovatieve zorg;
  • nieuw Vrouw & Kind centrum;
  • volop ontwikkelmogelijkheden;
  • sporten & stoelmassages op het werk.

Geef jij kleur aan het leven van kinderen? Franciscus zoekt kinderverpleegkundigen die de perfecte balans willen tussen innovatieve zorg én een fijne sfeer. Precies dat bieden we namelijk in ons topklinische ziekenhuis. Ben jij in het bezit van een diploma Specialistische Vervolgopleiding Kinderverpleegkunde en benieuwd hoe het is om bij ons als kinderverpleegkundige te werken?

Solliciteer direct

Volop variatie

Houd jij van variatie in je werk? Dan komt dat goed uit: onze kinderverpleegkundigen kunnen alle kanten op. Je komt bijvoorbeeld te werken op de verpleegafdeling Kindergeneeskunde, Neonatologie, de Kinderdagbehandeling en zo nu en dan ondersteun je de SEH. Jouw ‘dreamteam’ bestaat uit 24 kinderartsen en ruim 100 verpleegkundigen. We vinden het fijn als je zowel in Franciscus Gasthuis in Rotterdam als Franciscus Vlietland in Schiedam werkt maar het is geen plicht. Jij bent namelijk in de lead!

Kinderverpleegkundige Franciscus

Voel de vernieuwing

Wie aan de slag gaat bij Franciscus Gasthuis & Vlietland stapt in een wereld die hard ontwikkelt. Zo bouwen we aan een compleet nieuw en innovatief Vrouw & Kind Centrum. De specialismen Gynaecologie, Verloskunde, Neonatologie en Kindergeneeskunde en specialisten uit de eerste lijn werken hier straks samen. De inzet? Samen de beste zorg bieden voor vrouwen, (aanstaande) moeders, baby’s en kinderen. Kom je erbij?

Kinderafdeling skyline Rotterdam

Groei je mee?

Leren staat bij ons centraal. We zijn er dan ook trots op dat er dit jaar 6 leerling kinderverpleegkundigen bij ons zijn gestart. Bij ons kun jij de opleiding High Care Kinderverpleegkunde of de opleiding hbo-Verpleegkunde volgen. Het is ook mogelijk om je te specialiseren tot Neonatologieverpleegkundige. Zo kun je in een combi-baan op beide afdelingen werken!

Kinderverpleegkundige Franciscus

Altijd blijven leren

Kortom: als topklinisch opleidingsziekenhuis vinden we opleiden echt belangrijk. Wij stimuleren je om jezelf te blijven ontwikkelen en verwachten ook dat je dat je de kennis overdraagt op collega’s. Op de Kinderafdeling leiden we maximaal op. In jouw werk krijg je dus veel te maken met kinderverpleegkundigen in opleiding die je zelf intensief begeleidt. Zo leert iedereen van elkaar.

Kinderverpleegkundige Franciscus arts en verpleegkundigen

Professioneel bijtanken

Op de afdeling Kindergeneeskunde werken we doorgaans behoorlijk hard. Alles voor de patiëntjes! Maar: ook alles voor jou. We vinden het fijn als jij in topconditie blijft. Dus wil je bootcamp lessen, kickboks trainingen of stoelmassages? Het behoort hier allemaal tot de mogelijkheden.

 

Stoelmassage klompen

Ga aan de slag als kinderverpleegkundige!

Ben je in het bezit van een diploma Specialistische Vervolgopleiding Kinderverpleegkunde en geïnteresseerd? Trek de stoute klompen aan en laat jouw gegevens achter. Wij nemen contact met je op! 

Meer informatie

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid