Doorgaan naar hoofdinhoud

Introductie voor nieuwe A(N)IOS

Om arts-assistenten kennis te laten maken met de werkwijzen van een aantal (medisch) ondersteunende afdelingen organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland maandelijks een vierdaags introductieprogramma specifiek voor nieuwe arts-assistenten.

Wanneer je als arts-assistent in dienst komt, word je door de afdeling in de eerste week van de maand uitgeroosterd voor het introductieprogramma. Je ontvangt ongeveer 2 weken voor het introductieprogramma start de uitnodiging en informatie over jouw introductie. Mocht je op een dag geen programma hebben, bespreek dit dan met je afdeling.

Tijdens de introductie leer je je collega’s én het ziekenhuis beter kennen. Je maakt kennis met verschillende functionarissen en afdelingen waar je mee te maken kan krijgen in je tijd bij Franciscus. Daarnaast krijg je voldoende tijd om aan de (verplichte) e-learnings te werken. 

Indien nodig ontvang je een uitnodiging om de BLS en/of ALS training te volgen. Deze trainingen vinden plaats in het Skillslab.

SEH Lesweek

Conform de eisen uit het rapport ‘Spoedeisende Hulp: vanuit een stevige basis’ (oktober 2009) heeft Franciscus Gasthuis & Vlietland voor de arts-assistenten van de poortspecialismen een SEH-inwerkprogramma ontwikkeld. Dit inwerkprogramma dien je met goed gevolg doorlopen te hebben, voordat je zelfstandig inzetbaar bent op de Spoedeisende Hulp.

Nadat je bij ons in dienst bent gekomen, ontvang je indien nodig een uitnodiging voor de SEH Lesweek.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid