Doorgaan naar hoofdinhoud

Steun Thomas de With voor een mooi project op de afdeling Neonatologie

€ 4.141 opgehaald

Thomas wil graag iets terug doen voor de afdeling Neonatologie in Franciscus Gasthuis. Omdat hij de goede zorgen voor zijn te vroeg geboren zoontje Coen, die inmiddels bijna 3 jaar wordt en het goed maakt, als erg prettig heeft ervaren en de betrokken medewerkers erg heeft gewaardeerd.

Met zijn deelname aan de NN Marathon Rotterdam wil Thomas geld inzamelen om een mooi project op de afdeling Neonatologie te kunnen realiseren. Vanwege het coronavirus is de NN Marathon Rotterdam verplaatst naar 24 en 25 oktober. 

Wil jij deze geweldige actie ook steunen en hiermee een mooi project op de afdeling Neonatologie in Franciscus Gasthuis mogelijk maken? Doneer vandaag nog eenvoudig via onderstaand formulier.

Wanneer de marathon achter de rug is, word je via deze projectpagina op de hoogte gehouden over de opbrengst en wat er met de donaties mogelijk is gemaakt.

Steun Thomas de With voor een mooi project op de afdeling NeonatologieOm franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid