Doorgaan naar hoofdinhoud

Steun Jan Robbert Albrechts voor mooi project kinderafdeling

€ 7.283 opgehaald

Roel is met een hartafwijking op 27 april 2018 in Franciscus Gasthuis geboren. Dit was het begin van een zwaar ziekenhuistraject. Na een hartoperatie en een moeizaam herstel gaat het inmiddels heel goed met hem. Roel en zijn ouders zijn ontzettend fijn geholpen op de kinderafdeling en daarom wil zijn vader, Jan Robbert Albrechts, zijn dankbaarheid tonen en geld werven voor een mooi project op de kinderafdeling in Franciscus Gasthuis. 

Op zondag 7 juli 2019 gaat hij de fietstocht La Marmotte in de Franse Alpen fietsen. Een fietstocht van 175 km en meer dan 5.000 hoogtemeters, die binnen de fietswereld bekend staat als één van de grootste uitdagingen. De route beklimt achtereenvolgens de Glandon, Télégraphe, Galibier en eindigt op de top van de beruchte Alpe d’Huez. Per hoogtemeter hoopt Jan Robbert 1 euro op te halen.

Wil jij ook deze fantastische actie steunen en hiermee een mooi project voor de kinderafdeling mogelijk maken? Je kan eenvoudig storten via onderstaand formulier. 

Wanneer de fietstour achter de rug is, word je via deze projectpagina op de hoogte gehouden over de opbrengst en wat met de donaties mogelijk is gemaakt.

 sponsoractie_franciscus_jr_albrechts.jpg

Steun Jan Robbert Albrechts voor een mooi project op de kinderafdelingOm franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid