Doorgaan naar hoofdinhoud

Ladiesrun 2019

€ 565 opgehaald

Vorig jaar is er ruim € 2.735,- opgehaald voor de Borstkliniek. Dit jaar willen wij dat natuurlijk overtreffen! De opbrengst van de Ladiesrun is dit jaar bestemd voor de nieuwe wachtruimte bij de Franciscus Borstkliniek. Ook willen we graag een ontvangstbalie realiseren voor de Franciscus Borstkliniek, met uniforme uitstraling en gastvrije aankleding.

De initiatiefnemers zijn de vriendenstichtingen van Franciscus Gasthuis & Vlietland: Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis. 

Update maandag 11 juni: 

Met de Ladiesrun Rotterdam op zondag 10 juni heeft team Franciscus Gasthuis & Vlietland €565,- opgehaald voor het verbeteren van de patiëntbeleving bij de Franciscus Borstkliniek.

Met deze sportieve actie hebben de hardloopsters samen met hun sponsoren een mooi bedrag opgehaald voor het goede doel. De initiatiefnemers Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis, de vriendenstichtingen van Franciscus Gasthuis & Vlietland, bedanken de deelneemsters en alle mensen die hen hebben gesteund!

De opbrengst van de Ladiesrun is bestemd voor de wachtruimte bij de nieuwe Franciscus Borstkliniek. Ook willen we graag een ontvangstbalie realiseren voor de Franciscus Borstkliniek, met uniforme uitstraling en gastvrije aankleding.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid