Doorgaan naar hoofdinhoud

Inrichting wachtkamer/huiskamer Franciscus Borstkliniek

€ 34.000 opgehaald

Update 7 oktober

Voor de inrichting van de wachtruimte/huiskamer van de Franciscus Borstkliniek hebben wij een mooie bijdrage ontvangen van Stichting Roparun. Dankzij deze bijdrage wordt de wachtruimte/huiskamer een warme plek waar patiënten met borstkanker kunnen wachten op hun afspraak. Wij zijn erg blij dat wij onze patiënten vanaf januari 2020 deze rustgevende plek kunnen bieden. Wij willen Stichting Roparun en al haar lopers dan ook hartelijk bedanken voor deze gulle gift.   

--------

Franciscus Gasthuis & Vlietland gaat de komende jaren een volledig en kwalitatief zorgaanbod realiseren voor inwoners van de regio. Om aan de toenemende zorgvraag te kunnen voldoen komt op de ziekenhuislocatie in Schiedam een gespecialiseerd centrum voor kankerpatiënten. Onderdeel van het Franciscus Oncologiecentrum is de Franciscus Borstkliniek, waar zorg rondom borstkankerpatiënten centraal staat.

De nieuwe wachtkamer moet nog worden ingericht. Dit moet een wachtkamer worden met een warme uitstraling en die als huiskamer kan fungeren zodat patiënten hier in alle rust kunnen zitten.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid