Doorgaan naar hoofdinhoud

Help stress en angst bij kinderen te verminderen met een Qwiek.up

€ 6.455 opgehaald

Namens de Kinderafdeling, Spoedeisende Hulp en KNO van Franciscus Gasthuis & Vlietland vragen wij uw aandacht voor een mooie project voor de kindjes in ons ziekenhuis, namelijk de Qwiek.up.

Wat is een Qwiek.up?

Kinderen die bij ons in het ziekenhuis worden behandeld ervaren vaak, ondanks alle goede zorgen, toch nog veel stress en spanning. Een zogenaamde Qwiek.up kan helpen dit te verminderen. Dit is een projector die met beeld en geluid afleiding geeft. De meest magische projecties toveren een saaie ziekenhuismuur om in een levend schilderij. De Qwiek.up reist mee met het kind over de verschillende afdelingen, waardoor een ziekenhuisopname minder eng en spannend wordt. Daarnaast wordt de Qwiek.up al effectief toegepast in andere zorginstellingen en ziekenhuizen. Ons doel is om het eerste ziekenhuis in Nederland te zijn die dit ziekenhuisbreed inzetten. Wij willen 6 Qwiek.ups aanschaffen. De kosten hiervan bedragen € 38.000,-. Daarom hebben wij uw hulp hard nodig! 

Helpt u mee om dit mooie project te realiseren? Doneer nu! 

Help angst bij kinderen te verminderenOm franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid