Doorgaan naar hoofdinhoud

Festival Run Rotterdam

€ 135 opgehaald

Update
Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus heeft de organisator besloten dat de Festival Run Rotterdam niet door gaat op zondag 7 juni 2020. Er wordt gekeken naar een moment later in het jaar. Het gedoneerde geld blijft gereserveerd. 

Verschillende collega's lopen mee met de Festival Run Rotterdam, voorheen de Ladiesrun. Met deze sportieve actie zamelen de hardlopers samen met hun sponsoren geld in voor het goede doel: de Franciscus Borstkliniek. 


De initiatiefnemers zijn de vriendenstichtingen van Franciscus Gasthuis & Vlietland, Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis. 

Sporten en plezier
Festival Run Rotterdam is een combinatie van sporten en gezellige festival vibes in het Zuiderpark in Rotterdam. De hardlopers rennen een afstand van 5 of 10 km. Naast hardlopen is er ook gezellige muziek en een hapje en een drankje. Het festivalterrein is voor iedereen toegankelijk.

Wilt u deze fantastische actie steunen en hiermee een mooi project voor de Franciscus Borstkliniek mogelijk maken? Doneer via onderstaand formulier. 

Steun hardlopers van Festival Run RotterdamOm franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid