Doorgaan naar hoofdinhoud

Vrienden

Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis maken het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en leveren waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Uitgelichte projecten

Draagt u ons ziekenhuis een warm hart toe? Met behulp van uw donatie steunen wij belangrijke projecten op het gebied van onderzoek, innovatie en het welzijn van onze patiënten. Zo kunnen wij hen de beste zorg geven wat zij verdienen. Wilt u ons steunen met een (eenmalige) donatie?

Lees verder
€ 6.113 opgehaald

Bewegen tijdens een ziekenhuisopname zorgt vaak voor een sneller herstel.

Lees verder
€ 0 opgehaald

Patiënten die behandeld worden in het Franciscus Oncologiecentrum kunnen zichzelf soms moeilijk warm houden.

Lees verder
€ 4.635 opgehaald

Steun ons!

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om het verblijf van patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland te kunnen veraangenamen. Samen financieren en realiseren wij projecten die niet alleen de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf beleven veranderen, maar verbeteren ook de zorg zelf door een bijdrage te leveren aan zorginnovaties. Beide fondsen hebben de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels).

ziekenhuis, warm hart toedragen
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid