Doorgaan naar hoofdinhoud
Omdat wij begrijpen dat onze patiënten
iets extra's kunnen gebruiken
Omdat wij begrijpen dat onze patiënten
iets extra's kunnen gebruiken

Vrienden

Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis maken het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en leveren waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Uitgelichte projecten

Op zondag 7 juni 2020 lopen verschillende collega's mee met de Festival Run Rotterdam, voorheen de Ladiesrun. Met deze sportieve actie zamelen de hardlopers samen met hun sponsoren geld in voor het goede doel: de Franciscus Borstkliniek.

Lees verder
€ 135 opgehaald

Op dinsdag 3 maart organiseert ons Dialysecentrum een sponsorloop. Alle medewerkers lopen gezamenlijk één ronde om het ziekenhuisgebouw, locatie Franciscus Gasthuis. De opbrengst van de sponsorloop wordt gebruikt om voor onze dialysepatiënten een verwenweek te organiseren van 9 tot 13 maart.

Lees verder
€ 552 opgehaald

Thomas wil graag iets terug doen voor de afdeling Neonatologie in Franciscus Gasthuis. Omdat hij de goede zorgen voor zijn te vroeg geboren zoontje Coen, die inmiddels bijna 3 jaar wordt en het goed maakt, als erg prettig heeft ervaren en de betrokken medewerkers erg heeft gewaardeerd.

Lees verder
€ 1.696 opgehaald

Steun ons!

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om het verblijf van patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland te kunnen veraangenamen. Samen financieren en realiseren wij projecten die niet alleen de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf beleven veranderen, maar verbeteren ook de zorg zelf door een bijdrage te leveren aan zorginnovaties. Beide fondsen hebben de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels).

ziekenhuis, warm hart toedragen
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid