Doorgaan naar hoofdinhoud

Vrienden

Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis maken het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en leveren waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Uitgelichte projecten

Met Virtual Reality ervaren zieke kinderen voor even een totaal andere omgeving. Ontspanningsoefeningen, spelletjes en video’s zorgen ervoor dat onze patiëntjes vergeten ziek te zijn en niet langer in een ziekenhuisbed liggen. De Virtual Reality bril helpt stress te verminderen en zorgt voor genoeg afleiding tijdens vervelende ingrepen.

Lees verder
€ 11.736 opgehaald

Help ons mee in de strijd tegen het coronavirus. Wij zetten ons in om het coronavirus en de gevolgen hiervan te bestrijden.

Lees verder
€ 30 opgehaald

Draagt u de Vrienden een warm hart toe en wilt u ons steunen met een donatie? Dan kunt u hier direct online doneren. Uw donatie wordt dan besteed aan een van onze projecten.

Lees verder
€ 4.283 opgehaald

Steun ons!

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om het verblijf van patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland te kunnen veraangenamen. Samen financieren en realiseren wij projecten die niet alleen de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf beleven veranderen, maar verbeteren ook de zorg zelf door een bijdrage te leveren aan zorginnovaties. Beide fondsen hebben de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels).

ziekenhuis, warm hart toedragen
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid