Doorgaan naar hoofdinhoud
Omdat wij begrijpen dat onze patiënten
iets extra's kunnen gebruiken
Omdat wij begrijpen dat onze patiënten
iets extra's kunnen gebruiken

Vrienden

Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis maken het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en leveren waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Uitgelichte projecten

Ook dit jaar doen wij met een team van collega's mee aan de Ladiesrun. De opbrengst is bestemd voor de Franciscus Borstkliniek.

Lees verder
€ 460 opgehaald

In maart 2018 wordt een Geriatrische Trauma Unit (GTU) geopend in Franciscus Gasthuis. Op de GTU komen patiënten van 70 jaar of ouder met een fractuur (voornamelijk heup- of bovenbeenfractuur).

Lees verder
€ 13.700 opgehaald

De opnamelounge is een mooie, rustige opnamekamer waar patiënten worden opgenomen voorafgaand aan de operatie.

Lees verder
€ 14.200 opgehaald

Steun ons!

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om het verblijf van patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland te kunnen veraangenamen. Samen financieren en realiseren wij projecten die niet alleen de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf beleven veranderen, maar verbeteren ook de zorg zelf door een bijdrage te leveren aan zorginnovaties. Beide fondsen hebben de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels).

ziekenhuis, warm hart toedragen
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid