Doorgaan naar hoofdinhoud

Vrienden

De Franciscus Foundation maakt het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en levert waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Uitgelichte projecten

Kinderen die bij ons in het ziekenhuis worden behandeld ervaren vaak, ondanks alle goede zorgen, toch nog veel stress en spanning. Een zogenaamde Qwiek.up kan helpen dit te verminderen. Dit is een projector die met beeld en geluid afleiding geeft. De meest magische projecties toveren een saaie ziekenhuismuur om in een levend schilderij. De Qwiek.up reist mee met het kind over de verschillende afdelingen, waardoor een ziekenhuisopname minder eng en spannend wordt.

Lees verder
€ 6.455 opgehaald

Draagt u ons ziekenhuis een warm hart toe? Met behulp van uw donatie maken wij belangrijke projecten mogelijk op het gebied van onderzoek, innovatie en het welzijn van onze patiënten. Zo wordt een ziekenhuisbezoek fijner. Of het nu gaat om een kort of een lang verblijf. Steunt u ons met een (eenmalige) donatie?

Lees verder
€ 6.113 opgehaald

Bewegen tijdens een ziekenhuisopname zorgt vaak voor een sneller herstel.

Lees verder
€ 1.620 opgehaald

Steun ons!

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om het verblijf van patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland te kunnen veraangenamen. Samen financieren en realiseren wij projecten die niet alleen de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf beleven veranderen, maar verbeteren ook de zorg zelf door een bijdrage te leveren aan zorginnovaties. Beide fondsen hebben de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels).

ziekenhuis, warm hart toedragen
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid