Omdat wij begrijpen dat onze patiënten<br />
iets extra's kunnen gebruiken
Omdat wij begrijpen dat onze patiënten
iets extra's kunnen gebruiken

Vrienden

Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis maken het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en leveren waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Uitgelichte projecten

We willen in Franciscus Gasthuis & Vlietland op beide locaties een mooie behandelkamer bouwen speciaal voor kinderen. Met behulp van licht, beeld en geluid kan een kind in deze kamer worden afgeleid van de nare behandeling.

Lees verder
€ 0 opgehaald

Ook dit jaar doen wij met een team van Franciscus Gasthuis & Vlietland mee. De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar een nieuwe, patiëntvriendelijke vorm van bestraling.

Lees verder
€ 0 opgehaald

Er is bij Franciscus Gasthuis in samenwerking met het Erasmus MC een onderzoek gestart naar inwendige bestraling na borstkanker. Dit onderzoek is een initiatief van arts-onderzoeker Gerson Struik en chirurg Taco Klem. Zij zijn hiermee een voorloper op het gebied van inwendige bestraling bij borstkanker in Europa.

Lees verder
€ 0 opgehaald

Steun ons!

Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om het verblijf van patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland te kunnen veraangenamen. Samen financieren en realiseren wij projecten die niet alleen de manier waarop patiënten hun bezoek en verblijf beleven veranderen, maar verbeteren ook de zorg zelf door een bijdrage te leveren aan zorginnovaties. Beide fondsen hebben de ANBI-status: uw giften aan ons kunt u aftrekken van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting (binnen de geldende regels).

ziekenhuis, warm hart toedragen

Agenda

Stomavereniging Nederland

Franciscus Vlietland
01 maart 2017

van 10:00 tot 12:00

Voorlichtingsbijeenkomst bevallen

Franciscus Gasthuis
06 maart 2017

van 18:00 tot 20:30
Volledige agenda
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid