Voor de media

Bent u journalist of redacteur en wilt u informatie over Franciscus? Neem contact op met onze woordvoerders.
Vlag Franciscus

De afdeling Marketing & Communicatie doet haar best om uw vragen snel en volledig te beantwoorden, gegevens te verstrekken, of te bemiddelen bij een gesprek met 1 van onze zorgprofessionals. 

Onze voorlichters Lisa Warbout en Jasja Blanken helpen u graag met bijvoorbeeld:

  • aanvragen voor interviews; 
  • feiten en cijfers;
  • beeldmateriaal;
  • informatie over Franciscus Gasthuis & Vlietland;
  • vragen naar aanleiding van nieuws- en persberichten.

Bereikbaarheid

Onze voorlichters zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via telefoonnummer 010 – 893 4119 van 8.30 tot 17.00 uur. Persvragen per e-mail ontvangen wij graag via communicatie@franciscus.nl.

Buiten kantooruren kunt u bellen met het algemene telefoonnummer van Franciscus: 010 -893 9393. Bij dringende zaken verbinden wij u door naar de dienstdoende persvoorlichter.

Persberichten

Op onze nieuwspagina vindt u een overzicht van het actuele nieuws van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Ook sturen wij regelmatig persberichten naar de (regionale) media. Wilt u onze persberichten ontvangen? Mail dan naar communicatie@franciscus.nl. Vermeld uw naam, de naam van het medium waarvoor u werkt en het e-mailadres waarop u de berichten wilt ontvangen.

Ook kunt u ons volgen op onze social mediakanalen, deze vindt u onder aan de pagina.

Fotograferen, filmen en geluidsopnamen

Op het terrein van en in het ziekenhuis mag u alleen beeld- en geluidsopnames maken met toestemming van de afdeling Marketing & Communicatie van Franciscus. Neem hiervoor contact op met een van onze voorlichters via 010 – 893 4119 of communicatie@franciscus.nl.

Privacy

Met het oog op de privacy van onze patiënten, bezoekers en medewerkers, staan wij niet toe dat er zonder voorafgaande toestemming in onze gebouwen en/of op de aan ons toebehorende buitenterreinen opnamen worden gemaakt of interviews worden afgenomen.