Doorgaan naar hoofdinhoud

Zorgverlenersportaal

In het nieuwe Zorgverlenersportaal kunt u belangrijke gegevens raadplegen van uw patiënten, zoals deze zijn vastgelegd in het ZIS/EPD. De gegevens die u kunt zien zijn: 

  • Overzicht van klinische patiënten
  • Overzicht van patiënten op de SEH
  • Patiëntinformatie: NAW-gegevens en behandelbeperking
  • Zorgmomenten: afspraken, operaties, opnames en verwijzingen van huisarts
  • Informatie uit het dossier: allergieën, conclusie en beleid, correspondentie, diagnoses en medicatie
  • Uitslagen: klinische chemie, microbiologie, nucleair lab, pathologie en radiologie

De informatie wordt ‘realtime’ vanuit het ZIS/EPD in het Zorgverlenersportaal getoond. Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele gegevens.

Toegang tot Zorgverlenersportaal

Om u toegang te kunnen geven tot het Zorgverlenersportaal, vragen wij u dit aanvraagformulier in te vullen en naar ons terug te sturen.

Het Zorgverlenersportaal is te benaderen via het internet. U kunt uitsluitend toegang krijgen tot het zorgverlenersportaal door in te loggen met een UZI-pas.

Machtigen van een collega, assistente, HIDHA of waarnemer
In het zorgverlenersportaal kunt u uitsluitend de gegevens van uw eigen patiënten inzien. Alleen via de noodprocedure kunt u – na opgave van reden – ook gegevens van niet eigen patiënten inzien. Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw collega’s te machtigen zodat zij automatisch, zonder gebruik van de noodprocedure, de gegevens van uw patiënten in kunnen zien. Vul hiertoe dit formulier  in.

Richtlijn zorgverlenersportaal voor eerstelijns zorgverleners
Voor uitgebreide informatie over het gebruik van het zorgverlenersportaal, kunt u de richtlijn lezen.

Handleiding en instructie
Klik hier om de handleiding te openen. Het is ook mogelijk een instructie van Zorgverlenersportaal op de praktijk te ontvangen. Maak hiervoor een afspraak met de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl.

Vragen
Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen? Neemt u dan contact op met de afdeling Transmurale Samenwerking via 010 - 893 47 30 of via transmuraal@franciscus.nl. De adviseurs Melissa Lockhorst en Lieke Visser-Klein Haar zijn aanspreekpunt voor het Zorgverlenersportaal.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid