Doorgaan naar hoofdinhoud

Meekijksessies

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meekijksessies die wij aanbieden in 2018. 

Meekijksessies chirurgie

De chirurgen van Franciscus Gasthuis & Vlietland nodigen u van harte uit om mee te kijken tijdens de poliklinische operatiesessies. Dit lijkt ons een uitgelezen kans om een dagdeel met elkaar op te trekken en kennis uit te wisselen. Het is mogelijk uw eigen patiënten in te sturen voor de poliklinische operatiesessies.

Op de chirurgische Poliklinische OK worden onder andere de volgende ingrepen gedaan: lipoom, atheroomcyste, wigexcisie, ganglion (volair t.h.v. de arterie gebeurt niet op de POK), naevus excisie, CTS en triggerfinger.

Tijdens het proctologie spreekuur worden haemorrhoïden, skin tags en bloedverlies per anum behandeld.

Tijdens de lasersessie (alleen locatie Vlietland) worden endoveneuze aandoeningen behandeld.

Franciscus Hoogvliet, Franciscus Maassluis en Franciscus Berkel

Mocht u mee willen lopen op een van deze poliklinieklocaties, dan maken wij graag een maatwerk afspraak voor u.

Aanmelden

Interesse kunt u kenbaar maken bij de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl o.v.v. mogelijke data dat u beschikbaar bent, POK/procto/laser en wel/niet meenemen van eigen patiënten. Indien u een eigen patiënt mee wilt nemen, vermeld dit dan in de ZorgDomein verwijzing o.v.v. meekijksessie chirurgie inclusief de datum van de sessie. Het meenemen van eigen patienten naar de lasersessie voor endoveneuze aandoeningen op locatie Vlietland is helaas niet mogelijk.

Meekijksessies Orthopedie

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft sinds 1 juni jl. één vakgroep orthopedie die verantwoordelijk is voor de orthopedisch zorg op alle locaties. De orthopeden nodigen verwijzers uit om op de polikliniek of de OK mee te lopen om kennis uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Binnen de vakgroep hebben de orthopeden ieder eigen subspecialisaties. Klik hier voor een overzicht van de verdeling binnen de vakgroep.

Aanmelden

Interesse in een meekijksessie orthopedie kunt u kenbaar maken via een mail naar transmuraal@franciscus.nl o.v.v. waar u wil meekijken (OK/polikliniek), met wie en op welke locatie.

Meekijksessies bij andere specialismen

Uiteraard bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden wanneer u bij een ander specialisme wil meekijken. U kunt daarvoor contact opnemen met de adviseurs van de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl of via 010 - 893 4730.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid