Doorgaan naar hoofdinhoud

Meekijksessies

Op deze pagina vindt u een overzicht van de meekijksessies die wij aanbieden in 2019.

Longgeneeskunde

De vakgroep Longgeneeskunde van Franciscus Gasthuis & Vlietland biedt huisartsen de gelegenheid om een dagdeel mee te kijken met een spreekuur van de longartsen. Te denken valt aan een algemeen spreekuur, oncologie, allergie of OSAS. Met dit initiatief wensen de longartsen de samenwerking met de huisarts te verbeteren en verwachten zij over en weer kennis uit te wisselen. Huisartsen die belangstelling hebben, kunnen voor nadere informatie contact opnemen met Wessel Hanselaar, longarts en medisch manager via telefoonnummer 010 – 461 7595. Aanmelden kan bij de afdeling Transmurale Samenwerking, via transmuraal@franciscus.nl. 

Orthopedie

De orthopeden nodigen verwijzers uit om op de polikliniek of de OK mee te lopen om kennis uit te wisselen en elkaar beter te leren kennen. Binnen de vakgroep hebben de orthopeden ieder eigen subspecialisaties. Klik hier voor een overzicht van de verdeling binnen de vakgroep. Interesse in een meekijksessie orthopedie kunt u kenbaar maken via een mail naar transmuraal@franciscus.nl o.v.v. waar u wil meekijken (OK/polikliniek), met wie en op welke locatie.

Meekijksessies bij andere specialismen

Uiteraard bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden wanneer u bij een ander specialisme wil meekijken. U kunt daarvoor contact opnemen met de adviseurs van de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl of via 010 - 893 4730.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid