Doorgaan naar hoofdinhoud

Aanmeldprocedure voor verloskundigen

Als eerstelijns verloskundige heeft u bij Franciscus Gasthuis & Vlietland een toelatingsovereenkomst nodig. Binnen ons ziekenhuis gelden voor alle medewerkers een aantal regels en richtlijnen. Een aantal regels gelden ook voor zorgverleners die niet bij ons in dienst zijn. 

Wij werken met een landelijk model voor een toelatingsovereenkomst voor eerstelijns verloskundigen. Om deze toelatingsovereenkomst aan te vragen dient u onderstaande formulieren ingevuld bij ons aan te leveren.

1. Formulier ‘Melding externe’ voor het invullen van persoonlijke gegevens door de verloskundige t.b.v. aanmelding bij P&O.
2. Vragenlijst controle immuniteit (zie tweede tabblad Excel) voor personeel niet in loondienst.

3. Ondertekende verklaring van de verloskundige praktijk.
4. Voorblad van geldige maatschapsovereenkomst of waarnemingsovereenkomst.
5. Kopie van de laatste, op dit moment geldige BIG (her) registratie. Dit dient een compleet document te zijn, voorzien van datum met registratie.

Waar stuurt u deze documenten naartoe?

U stuurt alle documenten bij voorkeur in PDF naar het volgende emailadres:
toelatingsovereenkomst.verloskundige@franciscus.nl

Nadat alle formulieren volledig ingevuld zijn binnengekomen, wordt de toelatingsprocedure in gang gezet. Hiervoor vindt naast een check van de juistheid van de gegevens ook een check bij de vakgroep Gynaecologie en VSV plaats.
Als alles in orde is, krijgt u van onze afdeling personeelszaken een toelatingsovereenkomst opgestuurd. De toelatingsovereenkomst ondertekent u en stuurt u retour naar de afdeling personeelszaken.

Na ontvangst van de ondertekende toelatingsovereenkomst, wordt u uitgenodigd voor het laten maken van uw toegangspas. U ontvangt ook een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met een lid van het VSV of van de vakgroep Gynaecologie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de toelatingsovereenkomst kunt u contact opnemen via e-mail toelatingsovereenkomst.verloskundige@franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid