Doorgaan naar hoofdinhoud

 

roem_logo_2022_2000px.jpg

Praktische informatie

Doelgroep
De ROEM! is voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en alle medisch specialisten die werken in de regio Nieuwe Waterweg Noord of in de regio Rotterdam. 

Accreditatie
Er zijn 3 accreditatiepunten (ABAN, Cluster 1 en Cluster 2) voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten aangevraagd.

Waarneming
Waarneming voor huisartsen in de regio Nieuwe Waterweg Noord wordt vanaf 16.00 verzorgd door de HAP Schievliet.

Door verplaatsing van de ROEM ivm de COVID-situatie en de kortere voorbereidingstijd, is waarneming in de regio Rotterdam voor 15 juni helaas niet mogelijk.

Parkeren
U kunt op het parkeerterrein in- en uit rijden met uw medewerkerspas van de HAP. Medewerkers van Franciscus kunnen dat met hun personeelspas.
Heeft u geen pas? Dan krijgt u na afloop een uitrijkaart overhandigd.

Aanmelden
U kunt zich op deze pagina inschrijven en uw voorkeur voor de workshops doorgeven. Waar mogelijk proberen wij u in te delen bij de workshops van uw voorkeur.

Wanneer u zich op de dag van de ROEM! meldt bij de inschrijftafel, vragen wij u om uw inschrijfbewijs te tonen. Dit mag geprint of digitaal op uw mobiel. 

Vragen
Mocht u vragen hebben die nog niet beantwoord zijn, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Transmurale Samenwerking via 010 - 893 47 30 of per e-mail via transmuraal@franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid