Doorgaan naar hoofdinhoud

roem_logo_2022_2000px.jpg

UITNODIGING 

Beste huisarts, specialist ouderengeneeskunde en medisch specialist,

Op woensdag 15 juni aanstaande organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland een netwerkevenement voor medisch specialisten en huisartsen uit de regio’s Rotterdam en Nieuwe Waterweg Noord. Dit evenement is een vervolg op de jaarlijkse Regionale Artsen Middag (RAM) die al jarenlang voor huisartsen in de regio Nieuwe Waterweg Noord wordt georganiseerd. Omdat Franciscus inzet op regiobrede transmurale zorg, laten wij graag specialisten en huisartsen uit beide regio’s van ons ziekenhuis met elkaar in gesprek gaan over transmurale onderwerpen. Het Regionaal Overstijgend Evenement voor Medici (ROEM!) is daarom bedoeld voor alle bij Franciscus bekende huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde.

Het thema is ‘Van transmuraal naar integraal’. Hoofdspreker is Guy Schulpen, medisch directeur zorggroep ZIO en medeauteur van het rapport “De juiste zorg op de juiste plek”. Guy vertelt aan de hand van inspirerende voorbeelden wat nodig is om de beweging van transmuraal naar integraal werken te maken. Daarnaast kunt u verschillende workshops volgen en is er volop gelegenheid om specialisten van Franciscus Gasthuis & Vlietland te spreken.
Ook ontmoet u collega’s uit de regio, wordt u geïnspireerd om meer integraal samen te werken en gaat u met nieuwe kennis naar huis. Kortom: een evenement om niet te missen!

Het evenement start in de middag om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) en duurt tot 21.30 uur. Waarneming voor huisartsen in de regio Nieuwe Waterweg Noord is vanaf 16.00 uur mogelijk door de HAP Schievliet. De mogelijkheid voor waarneming in de regio Rotterdam wordt nog verkend. Daarover ontvangt u bericht na uw aanmelding.

In het zijmenu vindt u meer informatie over het programma. Ook vindt u daar het inschrijfformulier. 

Graag tot 15 juni!

Met vriendelijke groet, namens de programmacommissie en de afdeling
Transmurale Samenwerking,

Esther Alders, kinderarts
Ingeborg van der Geest, huisarts
Jacqueline Boot, dermatoloog
Nicolette Bosma, huisarts
René Koop, huisarts
Ben Schmidt, traumachirurg
Egon Zwets, SEH-arts

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid