Doorgaan naar hoofdinhoud

 

roem logo 800 pix

UITNODIGING 

Beste huisarts, specialist ouderengeneeskunde en medisch specialist,

Op woensdag 12 april vindt het Regio Overstijgend Evenement voor Medici (ROEM)* plaats. De ROEM is het jaarlijkse netwerkevenement van Franciscus voor medisch specialisten, huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio’s Rotterdam en Nieuwe Waterweg Noord. De ROEM vindt dit jaar plaats in Franciscus Vlietland vanaf 16.30 uur – 21.15 uur. U bent van harte uitgenodigd!

Het programma wordt geopend met een inspirerende lezing door Toosje Valkenburg. Toosje is huisarts, betrokken bij de beweging Optimale Zorg- Dappere Dokters en één van de initiatiefnemers voor de bundel ‘Taboes en Belangen’. Recent is een interview met Toosje gepubliceerd in de Correspondent over taboes in zorg die de hoognodige veranderingen in de zorg in de weg staan. Tijdens de ROEM zal Toosje een aantal vastgeroeste overtuigingen ter discussie stellen. Verder gaat zij in op het belang van het boven tafel krijgen van uw eigen taboes en belangen en die van samenwerkingspartners.

U kunt verder verschillende interessante workshops volgen waarbij u met de andere deelnemers in gesprek gaat over verschillende transmurale onderwerpen. En natuurlijk is er volop gelegenheid om collega's uit het ziekenhuis en de regio te ontmoeten.

Huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten ontvangen 3 accreditatiepunten voor hun deelname (ABAN).

Kortom: een evenement om niet te missen!

Graag tot ziens op 12 april!

Met vriendelijke groet, namens de programmacommissie en de afdeling Transmurale Samenwerking,

Arthur Gan - huisarts
Duncan Lee - huisarts
Jacqueline Boot - dermatoloog
Pelle Klein - SEH-arts
René Koop - transmurale huisarts
Annemarie Bakker - adviseur transmurale samenwerking
Elise Plantinga - adviseur transmurale samenwerking

*Dit evenement is een vervolg op de Regionale Artsen Middag (RAM) die al jarenlang voor huisartsen in de regio Nieuwe Waterweg Noord wordt georganiseerd.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid