Doorgaan naar hoofdinhoud

ram_beeldmerk_2021.png

UITNODIGING -Samen toekomstbestendig

Evenement voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten die werken in de regio NWN

Beste huisarts, specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist,

Na ruim een jaar afwezigheid, zijn we blij u dit jaar weer uit te nodigen voor de Regionale Artsen Middag (RAM). De 14e editie van de RAM vindt plaats op vrijdag 19 november 2021. Ook dit jaar heeft de programmacommissie een inspirerend en transmuraal programma samengesteld met als thema ‘Van Transmuraal naar Integraal’.

Hoofdspreker is Guy Schulpen, medisch directeur zorggroep ZIO en medeauteur van het rapport “De juiste zorg op de juiste plek”.

Guy vertelt aan de hand van inspirerende voorbeelden wat nodig is om de beweging van transmuraal naar integraal werken te maken. Daarnaast kunt u verschillende interactieve workshops volgen, de strijd met elkaar aangaan tijdens de pubquiz en is er volop gelegenheid om specialisten van Franciscus Gasthuis & Vlietland te spreken. Ook ontmoet u collega’s uit de regio, wordt u geïnspireerd om meer integraal samen te werken en gaat u met nieuwe kennis naar huis. Kortom: een middag om niet te missen! 

Via het zijmenu vindt u meer informatie over het programma en de workshops. Via de pagina 'aanmelden' kunt u zich inschrijven voor de RAM van dit jaar. Vrije inloop is niet mogelijk. 

Graag tot 19 november!


Met vriendelijke groet, namens de programmacommissie en de afdeling Transmurale Samenwerking,

Esther Alders, kinderarts
Ingeborg van der Geest, huisarts
Jacqueline Boot, dermatoloog
Nicolette Bosma, huisarts
René Koop, huisarts
Jaap Krulder, geriater
Ben Schmidt, traumachirurg
Egon Zwets, SEH-arts

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid