Doorgaan naar hoofdinhoud

ZorgDomein aanpassingen

Afbeelding bij ZorgDomein aanpassingen

Naar aanleiding van de ZorgDomein evaluaties van de vakgroep Vaatchirurgie en de vakgroep Pijngeneeskunde zijn een aantal aanpassingen gedaan in het ZorgDomein aanbod.

Vaatchirurgie:

  • De spoed verwijsproducten op locatie Vlietland voor de vaatchirurgie worden verwijderd; spoedpatiënten voor de vaatchirurgie worden allemaal gezien op locatie Gasthuis omdat daar operatiemogelijkheden zijn. Het blijft wel mogelijk om vaatpatiënten met een verkorte toegangstijd naar locatie Vlietland te sturen.
  • De verwijsafspraak ‘vaatpoli’ wordt verwijderd. U kunt via ‘functieonderzoek’ in ZorgDomein verwijzen naar het vaatlaboratorium voor diagnostiek.

Verder is als toelichting in ZorgDomein opgenomen dat op locatie Berkel wel een consult bij de vaatchirurg kan plaatsvinden, maar eventueel aanvullend vaatonderzoek alleen plaatsvindt op locatie Gasthuis of locatie Vlietland. Het kan zijn dat de patiënt om deze reden een afspraak op één van de hoofdlocaties krijgt aangeboden, of dat er een vervolgafspraak moet worden gemaakt op één van de hoofdlocaties.

Pijngeneeskunde:

  • Bij de zorgvraag ‘Acute pijn’ wordt het reguliere verwijsproduct verwijderd. Patiënten met acute pijn worden altijd met spoed of met een verkorte toegangstijd gezien. Er kan uiteraard laagdrempelig worden overlegd met de pijnspecialisten over de voorgenomen verwijzing. De telefoonnummers vindt u in de Artsenwijzer.
  • Bij de zorgvraag ‘Chronische pijn’ wordt het spoedproduct verwijderd, en wordt er een verwijsproduct voor chronische pijn aangeboden (reguliere toegangstijd) en de optie voor een verkorte toegangstijd.
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid