Doorgaan naar hoofdinhoud

Verdeling specialisaties binnen vakgroep Orthopedie

Afbeelding bij Verdeling specialisaties binnen vakgroep Orthopedie

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft sinds 1 juni jl. één vakgroep orthopedie die verantwoordelijk is voor de orthopedisch zorg op alle locaties. De vakgroep is uitgebreid met drie nieuwe orthopeden:

  • Peter van Winterswijk, primaire heup en knie prothesiologie, heup revisie chirurgie
  • Douwe van Montfoort, schouder, elleboog en hand/pols chirurgie
  • Alexander van Wulfften Palthe, knie en heup (prothese)chirurgie

De nieuwe collega’s zullen net als Bryan Chander (voorheen werkzaam in Franciscus Gasthuis) hun poliklinische werkzaamheden hebben in Franciscus Vlietland. Peter van Winterswijk houdt daarnaast iedere maandagmiddag spreekuur in Franciscus Maassluis.

Verdeling binnen de vakgroep

De orthopeden hebben op 4 oktober jl. tijdens een informele bijeenkomst kennisgemaakt met fysiotherapeuten en huisartsen uit de regio Nieuwe Waterweg Noord. Tijdens deze avond hebben de orthopeden een toelichting gegeven op de orthopedische zorgverlening en de verdeling van subspecialisaties binnen de vakgroep. Klik hier voor de presentatie.

Praktijkbezoek

Het is mogelijk om een praktijkbezoek te organiseren ter kennismaking met de vakgroep orthopedie. U kunt uw interesse kenbaar maken bij de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl.


De orthopeden kijken uit naar een prettige samenwerking met zorgverleners uit de regio.

orthopedie specialisten vlietland

Orthopeden met spreekuren regio Franciscus Vlietland v.l.n.r. : Alexander van Wulfften Palthe, Bryan Chander, Peter van Winterswijk en Douwe van Montfoort

orthopedie_specialisten_gasthuis2.jpg

Orthopeden met spreekuren regio Franciscus Gasthuis v.l.n.r.: Sjoerd Rutten, Bryan Chander, Astrid Polak, Sorin Blendea, Roland Klein Nagelvoort, Wilfrido Gerard

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid