Doorgaan naar hoofdinhoud

Vakgroepen cardiologie gefuseerd en 5 nieuwe cardiologen

Afbeelding bij Vakgroepen cardiologie gefuseerd en 5 nieuwe cardiologen

Per 1 januari zijn de vakgroepen cardiologie van Franciscus Gasthuis en Franciscus Vlietland gefuseerd. De cardiologen hebben nu één gemeenschappelijk dienstrooster vanaf 20.00 uur voor de beide ziekenhuislocaties. In het weekend zijn de diensten gecombineerd voor de avond en nacht. Daarnaast zijn er vijf nieuwe cardiologen toegetreden tot de vakgroep:

  • Frank Janse heeft per 1 januari de werkzaamheden van de vorig jaar gepensioneerde cardioloog Grady Zwiers overgenomen. Hij was al een jaar in ons ziekenhuis werkzaam als chef de clinique.
  • Boudewijn Krenning is per 1 januari toegetreden tot de vakgroep, daarvoor was hij ruim tien jaar als cardioloog werkzaam in het Havenziekenhuis.
  • Sharon Kirschbaum en Joella van Velzen zijn beiden per 1 december toegetreden tot de vakgroep als chef de clinique.
  • Jesse Bijl treedt toe per 15 februari. Hij neemt in eerste instantie de werkzaamheden van Marc van der Linden over, die gedurende drie maanden in het HagaZiekenhuis gaat werken als interventiecardioloog.

De vakgroep cardiologie verwacht met deze uitbreiding de toegenomen patiëntenstroom in de regio en met name vanuit het voormalige Havenziekenhuis op te kunnen vangen.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de medisch managers cardiologie, Sweder van de Poll via s.vandepoll@franciscus.nl of Madoka Sunamura via m.sunamura@Franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid