Doorgaan naar hoofdinhoud

Samenwerking Zeeland Care voor electieve MKA-zorg

Afbeelding bij Samenwerking Zeeland Care voor electieve MKA-zorg

Laatste stand van zaken over de Mondziekten, Kaak- en Aangezichts (MKA) chirurgie

Met Zeeland Care/MKA groep zijn de mogelijkheden rondom de samenwerking ten aanzien van niet-spoedeisende MKA-zorg verkend. Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat de kaakchirurgen van Zeeland Care per woensdag 24 april a.s. de electieve MKA-zorg gaan leveren in Franciscus Gasthuis. De kaakchirurgen starten met twee dagen spreekuur per week, op wisselende dagen. Dit wordt nog uitgebreid naar volledige bezetting.

De polikliniek kaakchirurgie is vanaf dinsdag 23 april van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 16.30 te bereiken voor overleg via 010-461 6682. Indien u tijdens ANW uren spoedoverleg wenst, dan belt u met de telefooncentrale van Franciscus (010-461 6161 of 010-893 9393) die u doorverbindt met de dienstdoende kaakchirurg.

Indien u gebruik maakt van ZorgDomein kunt u uw patiënten verwijzen naar Franciscus Gasthuis via het reguliere- en spoed instuurproduct. Deze worden aangeboden in het zorgvraagmenu van ZorgDomein bij alle kaakchirurgische zorgvragen.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het management van de afdeling MKA chirurgie, Lonneke Kort (bedrijfskundig manager, l.kort2@franciscus.nl) of Suzanne Rose (afdelingsmanager, s.rose@franciscus.nl).

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid