Doorgaan naar hoofdinhoud

Openingstijden Franciscus Hoogvliet op website

Afbeelding bij Openingstijden Franciscus Hoogvliet op website

Begin juni zijn verwijzers in de regio Hoogvliet persoonlijk geïnformeerd over de aangepaste openingstijden van Franciscus Hoogvliet. Door verminderde bezetting is deze locatie de afgelopen periode enkele dagen gesloten geweest. Wij vinden het belangrijk continuïteit van zorg in de regio te bieden voor verwijzers en patiënten. Momenteel wordt daarom onderzocht of Franciscus Hoogvliet vanaf 19 augustus 2019 volgens vaste nieuwe tijden open kan (drie dagen per week open, tijdens reguliere werkweken), met de aanwezigheid van de huidige specialismen.

Tijdens de schoolvakanties zal de locatie dan gesloten zijn. Tot die tijd streven wij ernaar de locatie vijf dagen per week geopend te houden voor röntgenfoto’s zonder afspraak en voor de poliklinische spreekuren. Uitzonderingen hierop zijn altijd te vinden op onze website. Binnenkort volgt meer informatie over de definitieve openingsdagen van Franciscus Hoogvliet.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Lizette van der Stelt, afdelingsmanager Poliklinieklocatie, L.vanderStelt@Franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid